Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο- Τουλάχιστον 6 τραυματίες (φωτό & βίντεο)

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, λίγες ώρες μετά τον μετανάστη που επιτέθηκε με τσεκούρι σήμανε νέος συναγερμός για πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Αυτή τη φορά υπάρχουν αναφορές για επίθεση με αέριο στον σταθμό του τρένου Sternschanze!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έξι άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ γίνεται προσπάθεια να εκκενωθεί ο χώρος, καθώς υπάρχουν και πολλά μικρά παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό, μεγάλες δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ πολλά ασθενοφόρα έχουν καταφτάσει, προκειμένου να μεταφέρουν τραυματίες, κυρίως με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, το αέριο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι δακρυγόνο, προήλθε από αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει σε καίριο σημείο.

Μέσα στον σταθμό υπήρχαν πάνω από 50 άτομα, ενώ έχει καταφτάσει και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, προκειμένου να συνδράμει με τα εκπαιδευμένα μέλη της.

 
Η γερμανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμών των δραστών, εστιάζοντας σε δύο άτομα, τα οποία, όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, έχουν αντοπιστεί και καταδιώκονται.


 

 

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button