Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Δυστυχώς, δεν θα πιστεύετε τι βρήκε θαμμένο κάτω από το πεζοδρόμιο αυτή η οικογένεια!-video

Το πεζοδρόμιο σε αυτή τη γειτονιά της πόλης Voronezh στη Ρωσία, ήταν ολοκαίνουργιο και τα έργα μόλις είχαν τελειώσει, αλλά οι κάτοικοι σε ένα κοντινό σπίτι ήξεραν πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.   Κάτω από τα τούβλα που μόλις είχαν στρωθεί, κάτι ζωντανό υπήρχε – κάτι που έκανε θόρυβο που έμοιαζε με γάβγισμα.

Ο Vadim Rustam και η οικογένειά του ζήτησαν από τις αρχές να έρθουν για έλεγχο στο σημείο και να σηκώσουν τις πλάκες για να δουν τι υπήρχε από κάτω, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.

Το επόμενο πρωί αποφάσισε να αναλάβει δράση μόνος του και αν και ήξερε πως κινδύνευε να κατηγορηθεί για καταστροφή δημόσιας περιουσίας, πήρε τα εργαλεία του και ένα φτυάρι και άρχισε να σηκώνει τα τούβλα ένα-ένα. Στη συνέχεια έσκαψε το χώμα και ανακάλυψε κάτι που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε κλάμα. Μια έγκυος σκυλίτσα ήταν θαμμένη κάτω από το χώμα χωρίς κανείς να μπορέσει ποτέ να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί. Ο άντρας την έβγαλε από εκεί και αυτή αμέσως άρχισε να κουνά την ουρά της και να δέχεται τα χάδια των σωτήρων της.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button