Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Διαλύθηκε η Βουλή – Στα…δύο ο ΣΥΡΙΖΑ, σφάζονται μέσα στην Ολομέλεια

Τα πνεύματα είχε οξυνθεί από την αρχή της συνεδρίασης όταν βουλευτές ζητούσαν να οριστεί ώρα λήξης της συνεδρίασης των επιτροπών. Ωστόσο αφορμή για το «μπουρλότο» που μπήκε στη Βουλή στάθηκε η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Η Πρόεδρος της Βουλής τον κατηγόρησε πως την στοχοποίησε μς δηλώσεις του.

Από την πλευρά του ο κ.Τσακαλώτος απαντώντας  χαρακτήρισε ανούσια τα όσα είπε η κα Κωνσταντοπούλου εκτιμώντας ότι είναι άλλο ένα κόλπο για να ροκανίσει τον χρόνο.«Ροκανίζετε το χρόνο για να πάμε σε δάνειο-γέφυρα» κατέληξε.

Στη συνέχεια στη Βουλή επικράτησε πανδαιμόνιο ανάμεσα στους βουλευτές που έσπευσαν να υποστηρίξουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και σε αυτούς που ζητούσαν να μπει ώρα λήξης στη συνεδρίαση των Επιτροπών. Και ενώ η διαφωνία ήταν αν θα μιλήσουν όλοι οι βουλευτές που είναι στον κατάλογο των ομιλητών ξέσπασε εσωκομματικός «πόλεμος» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Και πάλι αφορμή ήταν η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου πως η κυβέρνησή την στοχοποιεί, αλλά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακολουθεί το πρόγραμμα που είχε προεκλογικά. Μάλιστα πρόσθεσε ότι όσοι δεν ακολουθούν τη νέα γραμμή στοχοποιούνται.  Ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν με εκφράζει η εισήγηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα τον κάλεσε να είναι πιο προσεκτικός και να μην παραβιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλευτές της αριστερής πτέρυγας έσπευσαν να υπερασπιστούν τη Ζωή

Μάλιστα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην αριστερή πτέρυγα Θανάσης Σκουμάς και Γιάννης Σταθάς έσπευσαν να υπερασπιστούν την κα Κωνσταντοπούλου, ενώ ο Θανάσης Πετράκος ζητούσε να ακολουθηθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία και όλοι οι βουλευτές που είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο των ομιλητών να μιλήσουν για 4 λεπτά όπως προβλέπει ο κανονισμός.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button