Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας: «Let’s Do it Greece»

Στα  πλαίσια  της  Σχολικής  Εβδομάδας  Εθελοντισμού  «Let’s  do  it Greece»  το  σχολείο  μας   συμμετείχε   με  πολλαπλές  δράσεις  οι  οποίες  περιελάμβαναν:

Συντήρηση και ζωγραφική εξωτερικών τοίχων, βελτίωση  του  χώρου  στο  προαύλιο  με  καθαρισμό,  βάψιμο και συντήρηση στα  παγκάκια,  βάψιμο κρασπέδων και διαβάσεων, βάψιμο των τερμάτων, τοποθέτηση καινούριων διχτυών και διχτάκια στις μπασκέτες. Τα παιδιά ταυτόχρονα όλη την εβδομάδα συνέχισαν τη συμμετοχή τους στο σχολικό διαγωνισμό  Followgreen ανακυκλώνοντας χαρτί, μπαταρίες και τηγανέλαιο.

Όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, ενώσαμε  τις  δυνάμεις  μας  και  συντονισμένα καταφέραμε να αλλάξουμε  την  όψη  του  σχολείου  μας    αποδεικνύοντας ότι με  τον  εθελοντισμό και τη συλλογικότητα καταφέρνουμε  περισσότερα.

Ενωμένοι δώσαμε ένα  βιωματικό  μάθημα  στα  παιδιά  μας  ότι  με  τον  εθελοντισμό  και τη συνεργασία θα  πάμε  τον  τόπο  μας  μπροστά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Την κ. Μίνα Γιαννούλη για την πολυήμερη εθελοντική της εργασία και το μεράκι να ζωγραφίσει τους εξωτερικούς τοίχους  και να υλοποιήσει την πρωτοβουλία του σχολείου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Περαχώρας για την αμέριστη συμπαράσταση, την έμπρακτη  βοήθεια  που προσέφεραν, τη χορηγία υλικών καθώς και για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν: Την κ. Μαρίκα Κολλιάκου, την κ. Γιώτα Μελέτη, τον κ. Δημήτρη Δρίτσα και τη σύζυγό του κ. Ηλιάννα Κωνσταντίνου, την κ. Μαρίκα Γεωργίου, την κ. Κωνσταντίνα Ράπτη, τον κ. Γιάννη Γεωργίου και τη σύζυγό του κ. Αναστασία Πέτρου, τον κ. Παναγιώτη Παππά, τον κ. Μπάμπη Καμπέρη.

Τον κ. Νίκο Λέκκα για την ευγενική χορηγία των διχτυών (τερμάτων και μπάσκετ) και χρωμάτων.

Την κ. Ντίνα Ράπτη για την προσφορά χρωμάτων.

Επίσης, τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων για τη συνεχή στήριξη όλων των προσπαθειών του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας.

Σας ευχαριστούμε όλους! Οι προσφορές σας ενδυναμώνουν τις πρωτοβουλίες μας και δίνουν ένα καλό παράδειγμα για περισσότερες συμμετοχές. Ραντεβού του χρόνου για να δώσουμε και πάλι το μήνυμα του εθελοντισμού στα παιδιά μας!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button