Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Δεν είστε “κολλητοί”, είναι είτε το απωθημένο σου είτε η καβάντζα σου!

Δεν είστε “κολλητοί”, είναι είτε το απωθημένο σου είτε η καβάντζα σου!

Λοιπόν, για σοβαρευτείτε λίγο με τις φιλίες σας. Έχουμε γεμίσει άντρες με «κολλητές» και γυναίκες με «κολλητούς». Πού τα είδατε γραμμένα αυτά ρε; …και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια, που λέει και ο σοφός λαός. Για να δούμε λίγο την έννοια του «κολλητού/κολλητής» ανάμεσα στα δύο φύλα.

Έχεις λοιπόν τον «κολλητό» ή την «κολλητή» σου. Βρίσκεστε, βγαίνετε, συζητάτε, λέτε τα σώψυχά σας, είναι πάντα εκεί για σένα, μπορεί να έχετε κοιμηθεί και στο ίδιο κρεβάτι, δεν τον έχεις δει ποτέ ερωτικά, δεν έχει περάσει καν από το μυαλό σου η πιθανότητα να είστε μαζί με κάποιο διαφορετικό τρόπο, ξέρεις τα πάντα για αυτόν, ξέρει τα πάντα για σένα, είσαι ειλικρινής μαζί του, είναι ειλικρινής μαζί σου, δεν έχετε λόγο να κρύψετε κάτι ο ένας από τον άλλον, ζητάτε συμβουλές για τις σχέσεις σας, μπορεί να στηριχτεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι εκεί όταν χρειάζεται. Άφησα κάτι έξω; Δε νομίζω.

Και αυτά γίνονται ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα. Ναι, καλά!!! Ανάμεσα σε ένα κορίτσι και ένα αγόρι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα κάποια πράγματα και κάποιους ρόλους, ναι, ίσως. Αλλά ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα; ΔΕΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Μιλώντας για τη μεριά του άντρα. Είμαστε επιφανειακοί. Πιο επιφανειακοί δε γίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι ψάχνουμε για γυναίκες που θεωρούμε όμορφες για «κολλητές». Αυτές που θεωρούμε άσχημες (ανάλογα με τα κριτήρια του καθενός) είναι απλά «φίλες». «Κολλητές» είναι οι όμορφες! Γιατί είναι οι όμορφες; Γιατί έχουμε κάτι να κερδίσουμε! Πιο σωστά, υπάρχει η πιθανή προοπτική, με κάποιο τρόπο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, να γίνει κάτι μεταξύ μας. Μόνο αν ο άντρας δεν έχει να κερδίσει κάτι μπορεί να είναι πραγματικά ειλικρινής και ανοιχτός. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. Άντρες, σκεφτείτε πόσες φορές «διανθίσατε» ή «ωραιοποιήσατε» έστω και λίγο μια κατάσταση επειδή νιώθατε ότι αυτό που θα λέγατε σας εξέθετε. Ο άντρας μπορεί να είναι ακόμα και ερωτευμένος κρυφά με μια γυναίκα, την «κολλητή» του, και από το να μην την έχει καθόλου στη ζωή του να επιλέξει να μην το εξομολογηθεί ποτέ. Θα καλύπτει την ανάγκη του αυτή κλαίγοντας στον ώμο της και δείχνοντας τον ευαίσθητο εαυτό του μετά από κάθε αποτυχημένη σχέση. Και πάλι ελπίζοντας. Οπότε, κορίτσια, δεν είναι επιχείρημα το οτι «ο κολλητός μου δεν μου έχει δείξει ποτέ τίποτα, με βλέπει όπως ακριβώς και εγώ και είμαστε φίλοι». Ίσως απλά να μην ξέρετε και καλό θα ήταν να μιλάτε μόνο για εσάς. Think again..

Μιλώντας για τη μεριά της γυναίκας. Η γυναίκα είναι απολύτως ικανή να διατηρήσει μια φιλική σχέση με έναν άντρα επειδή πολύ απλά η γυναίκα είναι αυτή που καθορίζει τη φύση της κάθε σχέσης. Με άλλη μια βασική διαφορά σε σχέση με τον άντρα: αν μια γυναίκα κάποια στιγμή νιώσει κάτι παραπάνω, είτε θα το υλοποιήσει είτε θα φύγει. Μια γυναίκα τα θέλει όλα ή τίποτα και δεν κάνει εκπτώσεις. Και όταν το βρει, σβήνουν όλοι οι άλλοι άντρες από τη ζωή της. Αν όμως, σαν γυναίκες, δέχεστε την ειλικρινή φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα, υποθέτω ότι δε θα είχατε πρόβλημα αν ο μελλοντικός σας σύζυγος (ξέρετε.. αυτός με τον οποίο έχετε την υπέρτατη επικοινωνία και υπερκαλύπτετε ο ένας τον άλλον και είσαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον), είχε μια «ΚΟΛΛΗΤΗ»!!!! Υποθέτω θα το δεχόστασταν. Γιατί εσείς όταν βρείτε τον άντρα των ονείρων σας (sic), ο «κολλητός» σας πάει περίπατο. Αλλά ΟΚ, πιστεύετε στη φιλία άντρα – γυναίκας οπότε όλα μια χαρά.

Το πολύ πολύ να έχουμε: το ευτυχισμένο ζευγάρι, τον κολλητό της γυναίκας, την κολλητή του άντρα και τις σχέσεις αυτών. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα είμαστε!

Check.

Γιώργος Σώτος

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button