Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελές resort στις Μαλδίβες όπου περνά τις γιορτές η Ελένη με την οικογένειά της!

Μόνο ελάχιστοι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν πως η Ελένη Μενεγάκη είχε κανονίσει τις φετινές γιορτές να τις περάσει άκρως οικογενειακά με την οικογένειά της σε έναν προορισμό εξωτικό.
Η όμορφη παρουσιάστρια, έχοντας γράψει «εκπομπές» για τις ημέρες που θα έλειπε, έφυγε με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο για τις εξωτικές Μαλδίβες όπου είχε κλείσει σε πολυτελέστατο resort. Σύμφωνα με το You το ζευγάρι έκλεισε ένα resort spa πολλών αστέρων, που ονομάζεται «North Island», αποτελείται από 11 πολυτελείς βίλες, με όλα τα comforts και απίστευτη θέα.
Όσον αφορά στις τιιμές, αυτές ξεκινούν από 1.840 ευρώ τη βραδιά, ενώ στο παρελθόν το έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους πολλοί celebrities. Πολυτελέστατες σουίτες, υπέροχα τοπία και παραδεισένιες ακρογιαλιές συνθέτου το μοναδικό τοπίο όπου περνάει η Ελένη μαζί με την οικογένειά της τις φετινές γιορτές, που προφανώς θα είναι από τις πιο αξέχαστες της ζωής της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πολυτελές resort.

Δείτε ακόμη: «Τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου!»: Αποκλειστικές δηλώσεις της Ελένης για τα πρώτα Χριστούγεννα με την Μαρίνα!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button