Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Δήλωση σοκ από τον Αλέξη Μητρόπουλο: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει! (Βίντεο)

Τηλεφωνική παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πραγματοποίησε ο Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή το ρεπορτάζ του σταθμού αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή.

Ο κ. Μητρόπουλος διέψευσε σε όλους τους τόνους το ρεπορτάζ αλλά άφησε άναυδους τους πάντες λέγοντας «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

“Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω”, είπε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε: “Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε”, είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Πάντως, σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή,  προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι “μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!”.

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button