Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Δήλωση σοκ από τον Αλέξη Μητρόπουλο: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει! (Βίντεο)

Τηλεφωνική παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πραγματοποίησε ο Αλέξης Μητρόπουλος με αφορμή το ρεπορτάζ του σταθμού αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή.

Ο κ. Μητρόπουλος διέψευσε σε όλους τους τόνους το ρεπορτάζ αλλά άφησε άναυδους τους πάντες λέγοντας «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

«Πρέπει το πανελλήνιο να μάθει. Η κυρία συνεργάτιδά σας δεν διάβασε τη γνωμοδότηση, η οποία λέει ότι το αδίκημα έχει παραγραφεί από το 2010 και ειλικρινά, δεν ξέρω τι απονενοημένη κίνηση θα κάνω», είπε οργισμένος ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε: «Με ευτελίσατε, σάς παρακαλώ πολύ να ζητήσετε συγγνώμη στο κοινό σας. Σφάλατε κι εσείς και ο κ. Εισαγγελέας. Υποπέσατε σε τερατώδες λάθος, παρασύρατε το μεγάλο κανάλι, με ευτελίσατε», είπε ο ίδιος απευθυνόμενος στο ρεπορτάζ της Σοφίας Φασουλάκη.

Πάντως, σε ανοιχτή πρόσκληση του καναλιού για αυριανή παρουσία του σε πρωϊνή εκπομπή,  προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, απάντησε ότι «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει. Ακούει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όλο το πανελλήνιο. Γιατί το κάνατε αυτό σε βάρος ενός αγωνιστή και ενός τίμιου πολίτη; Δεν έπρεπε το μεγάλο κανάλι που τόσο έχω στηρίξει και τόσο με έχει στηρίξει, να το κάνει αυτό!».

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *