Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΗΡΑΙΟΥ: ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ! (VIDEO)

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Γιάννης Β. Καραπανάγος

Ένα ακόμη επίτευγμα. Ένας ακόμη κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των αξιόλογων δραστηριοτήτων του ΑΘΛΟΣ +ΕΝΕΡΓΕΙΑ, υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Ένας ακόμη αγωνιστικός άθλος με πολύ ενέργεια. Ο γύρος της Λίμνης Ηραίου Περαχώρας, μήκους 5.300 μέτρων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα (2 Οκτωβρίου 2016), παράλληλα με τον 3ο Ημιμαραθώνιο Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων (Αρχαίες Θέρμαι Λουτρακίου-Ηραίον Περαχώρας) και τον 2ο αγώνα Δρόμου για παιδιά. Αφετηρία το ‘‘MANTAS BAY’’ και τερματισμός το Ηραίον Περαχώρας.
Η Λίμνη, απόλυτα ήρεμη, άνοιξε την αγκαλιά της για να φιλοξενήσει εκατόν είκοσι αθλητές και αθλήτριες, που έδωσαν δυναμικό παρών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργο Γκιώνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Σακελλαρίου, οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα και έκλεψαν τις εντυπώσεις όταν τερμάτισαν. 
 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος συμμετείχαν, είτε στον γύρο της Λίμνης είτε στον 3ο Ηιμαραθώνιο, πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας.
Η επιτυχία αυτή του εγχειρήματος αποδεικνύει την αγάπη και το μεράκι των πρωταγωνιστών του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ οι οποίοι, αγόγγυστα και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έδωσαν και φέτος τον καλύτερο τους εαυτό, για την προβολή του τόπου αλλά και για την καθιέρωση των αγώνων του ΑΘΛΟΣ+ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ως μια γιορτή του αθλητισμού στον Δήμο μας.
Θερμά Συγχαρητήρια! Και του Χρόνου!

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον αγώνα

Από αριστερά στον τερματισμό του Γύρου της Λίμνης Ηραίου: ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Πέρρας και ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου


Διαβάστε Περισσότερα

 • ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
 • ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ »Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»!
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ »Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ»!
 • ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ “Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ”
 • ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!
 • ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Άρχισαν οι επετειακές εκδηλώσεις για το 1821 στην Περαχώρα (ΦΩΤΟ)
 • Στο Λουτράκι το 49ο Διεθνές Ράλλυ PHILPA
 • ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *