Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Γιάννης Βαρδής για τη διαμάχη με τη Φιλοθέη Μωβ: «Φρίκαρα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει αυτή η γυναίκα!»

Ο Γιάννης Βαρδής, λίγο πριν γίνει μπαμπάς, φωτογραφίζεται με την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά και μιλάει για την δικαστική διαμάχη με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Αντώνη,  Φιλοθέη Μωβ.
«Γενικά ό,τι έχει ειπωθεί μέχρι σήμερα από την πλευρά της είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ούτε μία αλήθεια. Ακόμη και το όνομά της είναι ψεύτικο. Δεν τη λένε Φιλοθέη Μωβ, αλλά Μαρία Σκιτζή. Δεν υπάρχει το όνομα Φιλοθέη σε ταυτότητα, φορολογικές δηλώσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς. Εμείς την ξέραμε απλώς ως Μαρία. Μας είχε πει, όμως, ότι όλοι τη φωνάζουν Φιλοθέη. Σε ό,τι αφορά το Μωβ, δεν είναι το πραγματικό της επίθετο αλλά το παρατσούκλι της στο facebook. Επίσης, για κάποιον περίεργο λόγο αυτή η γυναίκα ερχόταν σε όλες τις συναυλίες μου, πριν ακόμη γίνει σύντροφος του πατέρα μου. Είχε έρθει ακόμη και σε μία συναυλία μου στην Κρήτη. Ο πατέρας μου κλείνει τον Σεπτέμβριο δύο χρόνια που «έφυγε». Στους δύο μήνες πάνω, αυτή η γυναίκα μάς ρώτησε αν μπορεί να μείνει για ένα διάστημα στο σπίτι μας. Της απαντήσαμε «εννοείται πως θα μείνεις. Ήσουν η σύζυγός του και υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί». Συμφωνήσαμε να μείνει έξι μήνες. Όταν τελικά κοντεύαμε να κλείσουμε χρόνο άρχισα να κάνω κάποιες συζητήσεις μαζί της. Τη ρώτησα απλώς πότε σκοπεύει να πάει σε δικό της σπίτι. Την τελευταία φορά που της ζήτησα, πολύ ευγενικά, να αποχωρήσει από το σπίτι γιατί η γυναίκα μου είναι έγκυος και θέλουμε να μεταφερθούμε στον επάνω όροφο, μου δήλωσε ότι «εγώ δεν θα φύγω από το σπίτι». Χωρίς καμιά δικαιολογία. Μου είπε κι άλλα, τα οποία δεν θα ήθελα να αναφέρω.Μόλις άκουσα αυτά τα λόγια της, συνήλθα. Άλλαξα τις κλειδαριές του σπιτιού και έκανα πολύ καλά. Φρίκαρα, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φύγει αυτή η γυναίκα. Και εκείνη επέλεξε να με πάει δικαστικά…», δήλωσε σε γνωστό περιοδικό.
Σύμφωνα με τη διαθήκη, δικαιούται μερίδιο από το σπίτι; «Όχι, δεν δικαιούται κανένα μερίδιο του σπιτιού, όπως υποστήριξε. Η διαθήκη είναι ακριβέστατη και λεπτομερέστατη. Λέει ότι το σπίτι ανήκει σε μένα και την Καλλιστώ. Εμείς είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι. Ούτε το 1 % του σπιτιού δεν ανήκει σε αυτή τη γυναίκα βάσει διαθήκης».
Εισπάττει δικαιώματα από τα τραγούδια του πατέρα του, η Φιλοθέη Μωβ; «Αυτή η γυναίκα παίρνει το 25% των δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Υποστήριξε ότι πέρυσι από τα δικαιώματα έλαβε 2.000 ευρώ. Η πραγματικότητα είναι ότι τα χρήματα που πήρε ήταν γύρω στις 25.000 ευρώ. Γενικά δεν έχει πει την αλήθεια…Ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκε με τον πατέρα μου το 1998. Η πραγματικότητα είναι ότι γνωρίστηκαν το 2003. Το επισημαίνω αυτό γιατί είναι άδικο για κάποιες κοπέλες που ήταν σύντροφοι του πατέρα μου το συγκεκριμένο διάστημα….Δεν καταλαβαίνω γιατί σπιλώνει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εκείνος μπορούσε να τη διαχειριστεί, ή μάλλον -για να το πω ανοιχτά- η συγκεκριμένη γυναίκα τον φοβόταν. Δέχομαι καθημερινά μηνύματα από κόσμο που δεν ξέρω και μου γράφουν »ντροπή σου». Τους απαντώ :»χαιρετίσματα στη Φιλοθέη»».

Αφήστε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *