Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Βασίλης Βασιλείου: “12.399,66 ευρώ για τη φιλαρμονική;”

Δελτίο Τύπου, σχετικά με το ποσό των 12.399,66 ευρώ που έλαβαν οι φίλοι μουσικής για συγκρότηση και λειτουργία Φιλαρμονικής, εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού “Ώρα για Δράση”, Βασίλης Βασιλείου.

 

Αναλυτικά:

 

Ο Δημοτικός Σύμβουλός με το συνδυασμό “Ώρα για Δράση” κ. Βασίλης Βασιλείου  στη διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, έθεσε ερώτημα στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αθανάσιο Παπαθανασίου όσον άφορα για το υπ’ αριθμόν χρηματικό ένταλμα 917 χρήση του 2020 με το πόσο των 12.339,66 , να ενημερώσει το σώμα εάν είναι νόμιμο να λαμβάνουν χρήματα οι φίλοι μουσικής για συγκρότηση και λειτουργία φιλαρμονικής.

 

Ο Βασίλης Βασιλείου, με πολυετή εμπειρία στη φιλαρμονική του Δήμου και γενικότερα σε άλλες φιλαρμονικές και ορχήστρες εύλογα θέτει το ερώτημα εάν είθισται η εκμετάλλευση οργάνων, στολών και χώρων της δημοτικής φιλαρμονικής.

 

Παράλληλα κάνει αναφορά απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο πολιτισμού κύριο Αθανάσιο Παπαθανασίου όσον αφορά στο φεστιβάλ που διοργανώνεται κατά την θερινή περίοδο στο δήμο μας το οποίο επιχορηγείται από την δημοτική αρχή με ένα αρκετά μεγάλο ποσό και περιμένει να γνωστοποιηθεί λεπτομερής ενημέρωση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button