Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

«Βάλαμε χαφιέδες στα λεωφορεία να ρουφιανεύουν όσους δεν έχουν εισιτήριο»! Τρομερές αποκαλύψεις για τις αστικές συγκοινωνίες!

Ο Οργανισμός  Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, όντας ιδιωτικός, όχι μόνο δεν δέχεται να μεταφέρονται δωρεάν οι άνεργοι αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του kollectnews.org. Από τις 5 Οκτωβρίου έχει θέσει σε πιλοτική εφαρμογή και για διάστημα έξι (6) μηνών το πρόγραμμα «ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΑΤΩΝ».

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο ομάδες 2 ή 3 ατόμων «να συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κυρίως των ατόμων που χρήζουν βοήθειας (ηλικιωμένους, εγκύους, Α.με.Α.), την ασφάλεια των επιβατών και την ενημέρωσή τους για οποιαδήποτε πληροφορία ή αίτημα προκύψει καθώς και την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής».

Μάλιστα τα πρώτα αποτελέσματα των ομάδων αυτών είναι θεαματικά αφού κατάφεραν και έπιασαν επ’αυτοφώρω 450 επιβάτες, εκ των οποίων η πλειοψηφία αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά στη καθημερινότητά της, να διαπράττουν το βαρύτατο αδίκημα της επιβίβασης δίχως εισιτήριο. Και εις ανώτερα ΟΑΣΘ.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button