Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ναταλίας Γερμανού! (PHOTOS)

Τον απόλυτο έρωτα ζει τους τελευταίους μήνες η Ναταλία Γερμανού, και δεν το κρύβει, ούτε το διατυμπανίζει κιόλας.

Η παρουσιάστρια όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, μετά τον χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου, είναι… άλλος άνθρωπος, με την ίδια να τονίζει πως τα οφείλει όλα στον άνδρα που μπήκε στη ζωή της και τα άλλαξε όλα.

(Οι φώτο είναι από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού τον περασμένο Απρίλιο στο Διογένης)

1386_NATALIA_GERMANOY_KOSTIS_FRAGOYLIS_442015.jpg
Ποιος είναι αυτός; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΟΚ», πρόκειται για τον συνομήλικό της, Κωστή Φραγκούλη, ιδρυτή και πρόεδρο ομίλου ναυτιλιακών επιχειρήσεων, ο οποίος δεν επιθυμεί τηνδημοσιότητα, κάτι που η Ναταλία Γερμανού έχει σεβαστεί απόλυτα.

1388_NATALIA_GERMANOY_KOSTIS_FRAGOYLIS_442015.jpg
Οι δυο τους είναι «μαζί» τους τελευταίους μήνες ενώ πέρασαν και λίγες ημέρες μαζί το καλοκαίρι. Ωστόσο αποφεύγουν τα κοσμικά μέρη, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

1390_NATALIA_GERMANOY_KOSTIS_FRAGOYLIS_442015.jpg

Όσο για το love story τους; Αν και γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια, ήρθαν πιο «κοντά» στις αρχές του περασμένου χρόνου:

«Τον πρώτο καιρό έβγαιναν φιλικά. Σιγά σιγά οι επαφές τους έγιναν πιο ρομαντικές, και όσο περνάει ο καιρός δένονται περισσότερο. Η Ναταλία πάντως δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει σε κανέναν ότι είναι μαζί με τον Κωστή, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Αυτή τη φορά έχει αποφασίσει να προφυλάξει την σχέση τους και να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος», αναφέρει πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι, όχι αυτό που μας πέρασε, αισθάνομαι ότι άλλαξαν όλα. Άλλαξαν όλα μέσα μου! Κάποια στιγμή ξυπνάς ένα πρωί και λες αυτή την μικρή λεξούλα που ακούγεται ματαιόδοξη αλλά δεν είναι. Τη λέξη ΑΞΙΖΩ. Αξίζω να έχω σωστούς ανθρώπους δίπλα μου, την δουλειά που θέλω να κάνω και να φέρομαι καλύτερα στον εαυτό μου. Το πιο εύκολο είναι να πεις ότι φταίνε οι άλλοι. Ποτέ δεν φταίνε οι άλλοι. Απλά όλοι περνάμε περιόδους ανασφάλειας και νιώθουμε λιγότερο καλά απ΄ότι θα έπρεπε. Και ξαφνικά γίνεται ένα μαγικό κλικ και μπαίνουν οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή σου, και νιώθεις ότι η αυτοπεποίθηση σου, εκτοξεύεται στα ύψη. Εμένα αυτό μου συνέβη πριν ενάμιση χρόνο. Μπήκε ένας σωστός άνθρωπος στη ζωή μου! Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος! Ακόμα κι αν παντρευτώ, αυτό θα είναι σε ένα νησί, πολύ ήσυχα και χαλαρά. Πολύ μποέμικα. Λέω λοιπόν τώρα ότι επειδή τον πρώτο μου γάμο τον έκανα υπέροχα, θέλω τον δεύτερο γάμο να τον κάνω αλλιώς! Αν τον κάνω! Η άποψη μου για τον έρωτα είναι πως όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να προστατέψει αυτό τον έρωτα. Αυτό δεν είναι κάτι που το κοινοποιείς ανεβάζοντας καθημερινά φώτο στο Instagram, το κάνεις status στο Facebook, ή το τουιτάρεις. Αυτό θα το κάνω μόνο αν θέλω να κινήσω την προσοχή των blogs, του τύπου ασχοληθείτε μαζί μου γιατί δεν έχετε να γράψετε κάτι άλλο για μένα οπότε γράψτε για τα γκομενικά μου, λυπηρό… Ή για να κάνω κάποιον να ζηλέψει. Πιο λυπηρό. Δεν απολαμβάνεις έτσι τον έρωτα. Τον έρωτα τον απολαμβάνεις σιωπηλά και ήσυχα. Δεν τον ουρλιάζεις του τύπου δείτε με!Τον έρωτα τον γιορτάζεις μόνο όταν πεις να το μονόπετρο μου, να η ανθοστήλη του γάμου μου ή το μωρό που έρχεται στη ζωή μου».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button