Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Αυτός είναιι ο άνθρωπος που δεν έχει κατεβάσει το δεξί του χέρι…εδώ και 42 χρόνια (φωτο)

Ο Ινδός γκουρού Sabhu Amar Bharati, ισχυρίζεται ότι από το 1973 δεν έχει κατεβάσει ούτε έχει κινήσει το δεξί του χέρι. Το βαστά ψηλά επάνω από το ύψος του κεφαλιού του σαν μια κίνηση για να έρθει πιο κοντά στο θεό Σίβα.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπως λέει «οι πόνοι ήταν αφόρητοι αλλά ο Σίβα μου έδινε δύναμη να μην κατεβάσει ούτε πόντο το χέρι μου.» Σήμερα το δεξί του χέρι έχει καταστεί άχρηστο. Δεν μπορεί να το κουνήσει, παραμένει σε όρθια θέση. Είναι μια άχρηστη οστεώδης δομή.

O άνδρας που δεν έχει κατεβάσει το δεξί του χέρι, εδώ και 42 χρόνια.

Ο Sabhu, ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Είχε τη δουλειά του, την οικογένεια του, τους φίλους του. Μια μέρα το 1970, λέει ότι εμφανίσθηκε ο Σίβα στον ύπνο του και του είπε να τα παρατήσει όλα.

Και αυτό έκανε.  O άνδρας που δεν έχει κατεβάσει το δεξί του χέρι, εδώ και 42 χρόνια. Πέταξε τα ρούχα του έβαλε ένα μεσοφόρι και άρχισε με τα πόδια να γυρνάει την Ινδία. Θεώρησε ότι το δεξί του χέρι είναι συνδεδεμένο με τις «κακές απολαύσεις» της ζωής και αφού όπως είπε δεν μπορούσε να το κόψει, αποφάσισε να το κρατάει συνέχεια ψηλά και να μην το χρησιμοποιεί.

O άνδρας που δεν έχει κατεβάσει το δεξί του χέρι, εδώ και 42 χρόνια. Σήμερα συνεχίζει να περιφέρεται στην Ινδία. Πολλοί τον θεωρούν γκουρού και τον ακολουθούν πιστά. Του ζητούν συμβουλές για τη ζωή τους, κάνουν γιόγκα μαζί του έξω από τη σκηνή που ζει και γενικά τον θεωρούν ένα σεβαστό πρόσωπο.

a2a4a5a6a7


Διαβάστε Περισσότερα

 • Επίθεμα υπόσχεται να βάλει τέλος στην «κλασική» εξέταση αίματος
 • Μετακίνηση: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε ΙΧ και ταξί από 25 Ιανουαρίου
 • Θόδωρος Αγγελόπουλος Ο ελεγειακός ποιητής των κινηματογραφικών εικόνων και της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κοινωνικής πραγματικότητας…
 • Ερευνα – κορωνοϊός : H πανδημία προκαλεί διαταραχή μετατραυματικού στρες
 • Η Ισπανία επενδύει δυναμικά στον ήλιο με το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ευρώπη
 • Χρόνια ημικρανία: Νέα μέθοδος για την αντιμετώπισή της
 • Μια όμορφη συνεργασία και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα δούμε αυτό το Σάββατο μέσω zoom από τους διαδικτυακούς συνδέσμους της σχολής μας.
 • Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PLP ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! (BINTEO)
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com