Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αυτοί είμαστε! Πρόβατα βοσκούν σε γήπεδο της ελληνικής… Super League! (PHOTO)

το μαγικό πρωτάθλημα της Super League νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα ή μήπως όχι; Φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα στο προπονητικό κέντρο της Καλλονής να βοσκάνε πρόβατα!

Σ
ε ποιο άλλο πρωτάθλημα του κόσμου μπορεί να συμβεί; Στη δική μας κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση αντί να υπάρξουν βελτιωτικά έργα ώστε να σουλουπωθεί κάπως η κατάσταση στα περισσότερα γήπεδα και προπονητικά κέντρα της χώρας που βρίσκονται στο έλεος του Θεού, ζήσαμε να δούμε και το απίστευτο: Να έχουν μπει στο γήπεδο που προπονείται η Καλλονή και να τρώνε το χορτάρι… πρόβατα!

Η ΠΑΕ Καλλονή με επίσημη ανακοίνωση της «κράζει» τον Δήμαρχο Λέσβου τονίζοντας ειρωνικά πως είναι άξιος ο μισθός του.

Το προπονητικό κέντρο της Καλλονής «Γ. Σκούφος» είναι πλέον στη διαχείριση του Δήμου και η ΠΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από το πριν (που είχε τη διαχείριση η ίδια) και το μετά, όπου ανέλαβε ο δήμαρχος Σπύρος Γαληνός και τα πρόβατα έχουν εισέλθει για να βοσκήσουν στο χορτάρι του γηπέδου που η ομάδα της Λέσβου κάνει την προετοιμασία της πριν τους αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Δήμαρχε,
αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!

Πηγή: sdna.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button