Συνάντηση είχαν χθες Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της Crowe ΣΟΛ για την μελέτη που συνέταξαν αναφορικά με το πως πρέπει να προχωρήσει ο Δήμος στο θέμα του Καζίνο Λουτρακίου…

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μελέτη που έκανε η συγκεκριμένη εταιρεία, βάσει των εντολών που υπήρξαν από την πλευρά του Δήμου, αφορούσε μόνο σε 3 σενάρια: Να γίνει αποδεκτή από το Δήμο η πρόταση του Comer Group, να μετατραπεί η Κοινοπραξία σε ΑΕ και τρίτον, να μην γίνει η μετατροπή και να παραμείνει η Κοινοπραξία ως έχει. Κοινός παρονομαστής και των τριών σεναρίων, ήταν να μην υπάρξουν αλλαγές στο Κοινοπρακτικό.

 

Η μελέτη της Crowe ΣΟΛ, παρουσιάστηκε στους επικεφαλής των παρατάξεων (Γκιώνης, Πρωτοπαππά, Λογοθέτης, Καραπανάγος, Ζερβός, Βασιλείου, Ασημακόπουλος), στους Νομικούς της Τουριστικής (Τζοάνος, Κατσάς) αλλά και στην Κατερίνα Πέτρου, η οποία παρευρέθηκε στη συνάντηση, ως εκπρόσωπος της Τουριστικής.

 

Τα σενάρια που εξετάστηκαν, είναι τα εξής:

 

1) Να αποδεχθεί ο Δήμος την πρόταση του Comer Group: Σε αυτή την περίπτωση, ο Δήμος μέχρι το 2049, θα λαμβάνει κατά μέσο όρο, ποσοστό της τάξεως του 0,6% επί του τζίρου.

 

2) Να γίνει η μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ: Σε αυτή την περίπτωση, ο Δήμος μέχρι το 2049, θα λαμβάνει για λόγους που αναπτύχθηκαν, κατά μέσο όρο ποσοστό της τάξεως του 3,2% επί του τζίρου.

 

3) Να μην γίνει η μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ: Σε αυτή την περίπτωση, ο Δήμος μέχρι το 2049, θα λαμβάνει για λόγους που αναπτύχθηκαν, ποσοστό περίπου 1,8% επί του τζίρου.

 

Σημειώνεται ότι η μελέτη αποτίμησης που πραγματοποίησε η Crowe ΣΟΛ, θα δοθεί στους επικεφαλής των παρατάξεων, στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να την εξετάσουν με τους Νομικούς τους συμβούλους.

 

Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση που αποκόμισαν οι επικεφαλής ήταν ότι οι εξαγγελίες του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες τους, λόγω του γεγονότος ότι ο Γιώργος Γκιώνης συνεχώς δεσμευόταν πως η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ξεκάθαρη αντιπρόταση στην πρόταση του Comer Group. Κάτι τέτοιο, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση του loutraki365.gr, δεν υπήρξε.