Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Αυτές είναι οι ταινίες για την τρέχουσα κινηματογραφική εβδομάδα με πληθώρα ελληνικών

Αυτές είναι οι ταινίες για την τρέχουσα κινηματογραφική εβδομάδα με πληθώρα ελληνικών. Από την Ηλιάνα Φασόλη.

Τ2 Trainspotting 

Η παλιοπαρέα επιστρέφει στο Εδιμβούργο μετά από 20 χρόνια. O Mark Renton ενώνεται με τους παλιούς του φίλους τους Sick Boy, Spud και Begbie. Η ταινία παίζεται στους Αθήναιον, Αελλώ Cinemax-Cyta, Κηφισιά Cinemax-Cyta, Odeon, Village, Τρία Αστερια, Άνοιξη, Σπόρτιγκ, Αθήναιον Cinepolis και Αίγλη 3D Digital.

Logan – Λόγκαν 

Το τελευταίο κεφάλαιο των περιπετειών του Wolverine με ένα φαινομενικά κουρασμένο Logan φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό όταν όλα αλλάζουν με την εμφάνιση μιας νεαρής μεταλλαγμένης. Η ταινία παίζεται στους Έμπασσυ Novacinema Odeon, Γαλαξίας, Αελλώ Cinemax-Cyta, Odeon, Village, Τρία Αστερια, Φοίβος, Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ρένα Βλαχοπούλου και Ζέα Digital Cinema.

Abluka – Yποψίες 

Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στη Βενετία για ένα τουρκικό πολιτικό δράμα στο οποίο, εν μέσω έντονης πολιτικής βίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Καντίρ μένει ελεύθερος με αναστολή με την προϋπόθεση να γίνει πληροφοριοδότης για την αστυνομία σχετικά με τρομοκρατικές ομάδες.  Η ταινία παίζεται στον κινηματογράφο Άστυ.

Hymyleva Mies – The Happiest Day in the Life of Olli Maki – Η Πιο Ευτυχισμένη Μέρα στη Ζωή του 

Βιογραφία βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών. Το καλοκαίρι του 1962, ο Όλλι Μάκι αγωνίζεται για τον τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου στην κατηγορία φτερού προσπαθώντας να χάσει βάρος και να συγκεντρωθεί στην προπόνηση. Αλλά ο έρωτας τον καλεί. Η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους Άστορ, Δαναός, Ίλιον Cinema & Stage, Σπόρτιγκ Digital Cinema, Αθήναιον Cinepolis και Αίγλη 3D Digital.

Slava – Glory 

Ο Τσάνκο Πέτροφ βρίσκει εκατομμύρια λέβα στις ράγες του σιδηροδρόμου, κατά τη καθημερινή του επιθεώρηση. Τα παραδίδει στην αστυνομία και το κράτος τον τιμά με μια εκδήλωση προς τιμήν του. Αλλά η απώλεια ενός οικογενειακού κειμηλίου οδηγεί τον τίμιο εργάτη σε μια απεγνωσμένη μάχη. Η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους Ιντεάλ, Νιρβάνα Cinemax-Cyta και Ατλαντίς Classic Cinemas.

El Greco – Προσωπογραφίες 

Ντοκιμαντέρ του Λευτέρη Χαρωνίτη για τον διάσημο ζωγράφο. Πρόκειται για τη ζωή και την καλλιτεχνική ιδιαιτερότητα του έργου του πρωτοπόρου φιλόσοφου – ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου μέσα από τις προσωπογραφίες του. Η ταινία παίζεται στον κινηματογράφο Αλκυονίς New Star Art Cinema.

Τα Σημάδια του Ουρανού 

Στην Αμοργό, οι άνθρωποι μοχθούν κι απολαμβάνουν τη ζωή με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο καπετάν Κωνσταντής και ο βοσκός Λεωνίδας δεν γνωρίζονται και έχουν ως κοινό τους τα σημάδια του ουρανού. Η ταινία παίζεται στον κινηματογράφο Άστορ.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button