Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (VIDEO)

Ρωσικά στρατεύματα με πυραύλους μαζί με στρατιωτικές δυνάμεις της Συρίας επιτέθηκαν στους Τούρκους στο έδαφος τους!

Οι Ρώσοι επίσης απείλησαν πως τακτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι θα χτυπήσουν τουρκικές βάσεις εφόσον οι Τούρκοι επιχειρήσουν κάποια επέμβαση στο συριακό έδαφος!

Αυτή ήταν η απάντηση της ρωσικής πλευράς στους βομβαρδισμούς που έκανε η Τουρκία στην περιοχή Λαττάκεια εναντίον του συριακού στρατού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Τούρκοι προσπαθούσαν να προστατεύσουν τους Ισλαμιστές καθώς αυτοί αποχωρούσαν από το χωριό Ριφάτ, ενώ παράλληλα βομβάρδιζαν κουρδικές θέσεις. Οι Τούρκοι θεωρούν πως οι Κούρδοι θέλουν να καταλάβουν την πόλη Αζάζ και προσπάθησαν να εμποδίσουν την διέλευση τους στο Ριφάτ. Ενώ οι Κούρδοι δίνουν μάχη με τους τζιχαντιστές, οι δεύτεροι βρίσκονται υπό την πλήρη κάλυψη της Τουρκίας!

Η Δαμασκός επίσημα ισχυρίζεται πλέον πως ο τουρκικός παράγοντας υποστηρίζει τρομοκρατικές οργανώσεις.

“Το σφυροκόπημα μέσα στο έδαφος της Συρία από τουρκικό πυροβολικό είναι άμεση υποστήριξη των τρομοκρατικών ομάδων και μια προσπάθεια ενίσχυσης του ηθικού τους” ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας ενώ επίσης αναφέρει πως ενημερώθηκε και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν τον οποίο και κάλεσε να λάβει μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και να τελειώσει τα εγκλήματα του τουρκικού καθεστώτος.

Την ίδια στιγμή ο Μ. Άσαντ αποφάσισε πως θα στραφεί επιθετικά προς την Τουρκία εκτοξεύοντας βαλλιστικούς πυραύλους σε περίπτωση που συνεχιστούν οι επιχερήσεις κατά της Συρίας.

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button