Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ!

Εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και της επετείου της Μάχης της Περαχώρας, πραγματοποιήθηκε χθες, 25 Σεπτεμβρίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Σχολείου.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν:
  • Η βραβευμένη από το Education Leaders Awards (silver) μαθητική ταινία του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας με τίτλο ”Στα χρόνια του Πόνου και της Θυσίας”.
  • Το διακεκριμένο τραγούδι στον Διεθνή Διαγωνισμό ”Κάν΄ το ν΄ ακουστεί” του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας με τίτλο ”Μια αγκαλιά όλοι μαζί”.
  • Η συμμετοχή του Σχολείου στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου με τίτλο: ”1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα” με θέμα ”Η Μάχη της Περαχώρας”.
Οι παραπάνω δράσεις του Σχολείου κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρισταμένων.
Η Διευθύντρια, το προσωπικό και οι μαθητές του Σχολείου, εμπνευστές, δημιουργοί και πρωταγωνιστές αυτών των δράσεων, τίμησαν επάξια τους Ήρωες του 1821 και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Πηγή:Karapanagos blog

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button