Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ…

Ακούστηκε κι αυτό από τα χείλη του δημάρχου κ. Γκιώνη στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, όταν ο επικεφαλής του συνδυασμού “αλλάzουμε Μαζί” Γιάννης Καραπανάγος πρότεινε, στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα, να απορρίψει τις προτάσεις του ομίλου Comer το δημοτικό συμβούλιο και να το γνωστοποιήσει γραπτώς στους εκπροσώπους.
Τότε έλαβε το λόγο ο δήμαρχος και πρότεινε να μην συζητηθεί η πρόταση του Γιάννη Καραπανάγου γιατί δεν έχει ενημερώσει τους  δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκπρόσωποι του ομίλου Comer έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους, σε όλες τις παρατάξεις, για μετατροπή της κοινοπραξίας σε ανώνυμη εταιρεία από 27 Αυγούστου και γραπτώς από 7 Σεπτεμβρίου.
Οπότε, πως ειναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που απασχολεί εδώ και χρόνια τον δήμο μας, να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν ακούσει κάτι οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Γκιώνη, από τη στιγμή μάλιστα που όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έχουν απορρίψει τις προτάσεις με ανακοινώσεις τους. Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!
Τελικά η πρόταση του κ. Καραπανάγου συζητήθηκε και απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer απ’ όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button