Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Απίστευτο περιστατικό: Αφαίρεσαν το πτώμα από το φέρετρο γιατί δεν είχαν πληρώσει τα έξοδα κηδείας [vid]

Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι σε κηδεία στην Γκάνα το Σάββατο, όταν οι νεκροθάφτες άνοιξαν το φέρετρο και κατάσχεσαν το πτώμα πριν ενταφιασθεί. Το περιστατικό φαίνεται να προέκυψε όταν η οικογένεια του εκλιπόντος παρέλειψε να καταβάλει την αμοιβή υπηρεσιών στο νεκροτομείο.

Το βίντεο από το περιστατικό δείχνει δύο άνδρες να ανοίγουν το φέρετρο σε ένα νεκροταφείο στην Άκρα, στη νότια Γκάνα, προτού απομακρυνθούν με το πτώμα πάνω από τους ώμους τους, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι μένουν άναυδοι.

Οι άνδρες, φέρεται να είναι νεκροθάφτες, ενήργησαν όταν η οικογένεια του εκλιπόντος πήρε το πτώμα του από το νεκροτομείο χωρίς να καταβάλει αμοιβή 40 τσεντί (περίπου 9 δολάρια).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, η κατάσταση επιλύθηκε όταν επενέβησαν οι πρεσβύτεροι της οικογένειας, επιτρέποντας έτσι να ολοκληρωθεί η ταφή.

Ο ιατρικός διευθυντής του νοσοκομείου, υπερασπίστηκε τους νεκροθάφτες, λέγοντας πως ήταν μέσα στα δικαιώματά τους να κατάσχουν το πτώμα και πως η οικογένεια θα έπρεπε να ενημερώσει ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αντί να κλέψει το πτώμα.

Πηγή: RT

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button