Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για τη Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου ΣΟΧ 1/2020

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2020 του Δήμου μας, συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων, για τη σύναψη Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 18η-11-2020, ημέρα Τετάρτη έως και την 27η-11-2020, ημέρα Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την Ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο παρακάτω link: http://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/diagonismoi/anakoinosi-soch-1-2020-parartima/

Η αίτηση συμμετοχής με συνημμένα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@loutraki.gr και πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αναγράφουν στο θέμα του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ένδειξη: “Για την ΣΟΧ 1/2020”

Γραφείο Τύπου

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button