Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Αλλάζουμε ΜΑΖΙ: Σε ενημερωτική εκδήλωση με Φώφη Γεννηματά για τη φωτιά στο Σχίνο

Η Δημοτική Παράταξη »αλλάzουμε ΜΑΖΙ» ήταν παρούσα στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Παράταξη »Πράσινη Πελοπόννησος» και το Δίκτυο «Πράσινος Κόσμος», στον Σχίνο Κορινθίας και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ελληνισμού ιδρύματος Δαμιανού, με θέμα: «Περιβάλλον ώρα μηδέν: Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;», την Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021.

 

Παρόντες, εκ μέρους της Παράταξης, ο Επικεφαλής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Καραπανάγος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Γλυκοφρύδης.

 

 

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γιάννης Τσιρώνης, Χημικός, Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η κα Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Γεωπόνος, Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, Επικεφαλής «Πράσινη Πελοπόννησος», Εκπρόσωπος Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και ο κ. Δημήτρης Λάμπρου, Πρόεδρος της Κοινότητας Σχίνου.

 

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η κα Νίκη Φούντα, Αρχιτέκτων, πρώην Βουλευτής, συντονίστρια του Δικτύου «Πράσινος Κόσμος»

 

Από δεξιά:  η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κα Φώφη Γεννηματά, ο κ. Γιάννης Τσιρώνης και ο κ. Ιωάννης Καραπανάγος

 

Επίσης τοποθετήθηκαν επί του θέματος ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Λουτρακίου -Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης »αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Καραπανάγος, καθώς και ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου »ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ» κ. Δημήτρης Δεσύλλας.

 

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη των ομιλητών και των συνδιοργανωτών της εκδήλωσης στις πρόσφατα καμένες εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σχίνου.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Στο Λουτράκι το 49ο Διεθνές Ράλλυ PHILPA
 • ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
 • ΟΙ ΤΡΩΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ) 2021
 • ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2022!
 • Experience Perachora:Συλλέγουμε σχολικά είδη για την ΄΄Κιβωτό του Κόσμου΄΄
 • ΄΄ Συμφιλεῖν ἔφυν ΄΄ταινία μικρού μήκους του Γιάννη Αικατερίνη
 • Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ »ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!
 • Ευχαριστήριο μήνυμα του εφημέριου της Περαχώρας πατέρα Τσαμπίκου Πετρόπουλου
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *