Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

«Αθωώνουν» την ξαδέρφη του Πολάκη για την κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων

Ως «ανάρμοστη συμπεριφορά» χαρακτηρίζουν από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης την κλοπή 15 φιαλιδίων πεθιδίνης που είχε διαπράξει η ξαδέρφη του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πριν ένα χρόνο.

Η Νεκταρία Πολάκη εμφανίστηκε σήμερα στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ υπό… προστασία και κάτω από άκρα μυστικότητα και μάλιστα εισήλθε από την πλαϊνή πόρτα που είναι για τους υπουργούς.

Ο πειθαρχικός φάκελος της απεστάλη από την νέα διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), την αναισθησιολόγο Έλενα Μαυρομάτη, αναφέροντας το όνομα της γιατρού που παραπέμπεται και το πειθαρχικό αδίκημα.

Ο χαρακτηρισμός του αδικήματος της κλοπής ναρκωτικών σκευασμάτων αναφέρεται ως εξής: «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας» και ουσιαστικά… παραπέμπει στην αθώωση της για ένα αδίκημα που η ίδια ομολόγησε ότι διέπραξε πέρυσι τον Μάιο. Και η ποινή της με τον παραπάνω χαρακτηρισμό του αδικήματος αναμένεται να είναι από επίπληξη μέχρι στέρηση αποδοχών.


Αφήστε μια απάντηση

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *