Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Ίβυκος: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη

Αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Νίκα Παναγιώτη, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020.

 

Η συνάντηση αυτή ήταν σε συνέχεια της από 08/12/2020 συνάντησης μελών του «Ίβυκου» με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Αναστάσιο Γκιολή.

 

Στην συνάντηση, στην οποία παρέστησαν επίσης ο κ. Γκιολής Αναστάσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας, η κα. Κόρκα-Κώνστα Αθηνά, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Πολιτισμού και ο κ. Βυτινιώτης Χαρίλαος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, ο κ. Νίκας υποδέχτηκε στο γραφείο του τον νέο Πρόεδρο του «Ίβυκου», κ. Ιωάννη Κακούρο, την νέα Αντιπρόεδρο, κα. Γιούλη Σεραφείμ και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Γεώργιο Δέδε.

 

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκε η πλούσια ιστορία του Συνδέσμου και η έντονη παρουσία και δράση του στην πολιτιστική και λαογραφική σκηνή του νομού Κορινθίας, ενώ παράλληλα έγινε και μια αναλυτική παρουσίαση του αντικειμένου, της λειτουργίας και των μέχρι τώρα ποικίλων δράσεων και πρωτοβουλιών του.

 

Παράλληλα, κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση του «Ίβυκου» αναφορικά με την ένταξή του στις δράσεις εορτασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, μέσω του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

 

Τέλος, συζητήθηκε διεξοδικά το όραμα και η δέσμευση του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου αναφορικά με την δημιουργία μιας σημαντικής πολιτιστικής παρακαταθήκης για τον τόπο, καθώς και το μελλοντικό πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της συμμετοχής του Συνδέσμου σε προγράμματα και δράσεις της Περιφέρειας.

 

 

Λουτράκι, 23/12/2020

Το Δ.Σ. του Ίβυκου


Διαβάστε Περισσότερα

 • Χρόνια ημικρανία: Νέα μέθοδος για την αντιμετώπισή της
 • Μια όμορφη συνεργασία και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση θα δούμε αυτό το Σάββατο μέσω zoom από τους διαδικτυακούς συνδέσμους της σχολής μας.
 • Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ PLP ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! (BINTEO)
 • Ποια τροφή πρέπει να τρώμε λιγότερο αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο
 • Κοπάδι ρομποτικών ψαριών συγχρονίζει το κολύμπι του, για πρώτη φορά
 • Αυτά είναι τα smartphones του μέλλοντος
 • Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία πορτραίτου που τραβήχτηκε ποτέ στις ΗΠΑ
 • Τεχνητή νοημοσύνη : Ερευνητές δημιούργησαν ρομπότ που εμφανίζει σημάδια ενσυναίσθησης για σύντροφό του
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com