
«Έβγα στο παραθύρι σου»: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στο ρεμπέτικο στους Αγίους Θεοδώρους
Μια αυθεντική μουσική διαδρομή στον κόσμο του ρεμπέτικου τραγουδιού ετοιμάζουν οι Άγιοι Θεόδωροι, υπόσχοντας μια βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες, συγκίνηση και τη διαχρονική γοητεία της λαϊκής μας παράδοσης.
Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίων Θεοδώρων απευθύνει θερμή πρόσκληση σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής για τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Έβγα στο παραθύρι σου».
Οι συντελεστές της βραδιάς
Στη μουσική αυτή παράσταση συμμετέχει η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Αγίων Θεοδώρων, ενώ επί σκηνής θα συμπράξει ο καταξιωμένος ρεμπέτης δημιουργός και ερμηνευτής Γιάννης Λεμπέσης. Τη μουσική διεύθυνση και τον συντονισμό της εκδήλωσης υπογράφει ο Μάκης Ψαραδέλλης.
Πληροφορίες Εκδήλωσης
-
Ημερομηνία: Κυριακή 2 Αυγούστου 2026
-
Ώρα έναρξης: 20:30
-
Τοποθεσία: Προαύλιος χώρος 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων
Μια καλοκαιρινή συνάντηση με φόντο το αυθεντικό ρεμπέτικο, σε έναν φιλόξενο χώρο που αναμένεται να γεμίσει από νότες, αναμνήσεις και συλλογικό τραγούδι.



