Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Ευχαριστήριο στον Άρη και Χάρη Μαρίνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φλοίσβου Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά δυο καλούς φίλους,τον Πολιτευτή Αν.Ελ. Κορινθίας Άρη Μαρίνη και τον Πρόεδρο Συντονιστικής Επιτροπής Αν.Ελ.Κορινθίας και μέλος του ΔΣ της Διώρυγας Κορίνθου, Χάρη Μαρίνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για συνδρομή της Σχολής Μηχανικού όσο της Διώρυγας της Κορίνθου,στη μεγάλη προσπάθεια αποκάλυψης της  Ρωμαϊκής Έπαυλης Κατουνίστρας.
Πράγματι οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο, γιατί δεν είχαμε περιθώριο καθυστέρησης λόγω του ότι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου αρχίζουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο χώρο των ανασκαφών, έγινε το θαύμα και ένα απέραντο εργοτάξιο με σωρούς από χώματα και πέτρες μεταμορφώθηκε σε ένα ασφαλή επισκέψιμο χώρο.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάδειξης των μνημείων της περιοχής μας και ευχόμαστε πάντα να βρίσκουμε τέτοιους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο μας και πάλι σας ευχαριστούμε θερμά και μαζί με σας το Διοικητή της Σχολής Μηχανικού και τους χειριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σπουδαία αυτή προσπάθεια που γίνεται εδώ στην περιοχή μας.

Κώστας Μεταξάς
Πρόεδρος του Φλοίσβου Λουτρακίου

 

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button