Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΑρχικήΠολιτική

Άγρια κόντρα Νίκα – Τατούλη στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και καταγγελίες

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν ανάμεσα στον νυν και στον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και Πέτρο Τατούλη αντίστοιχα στο περιφερειακό συμβούλιο που διεξήχθη χθες στην Τρίπολη!

O Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, χωρίς να κατονομάσει την εταιρεία, είπε ότι «πρέπει να έρθει ως θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο ότι εταιρίες συγκεκριμένης οικογένειας έχουν μπλοκάρει έργα 45.000.000 ευρώ και έχετε ευθύνη να μιλήσετε για αυτό. Το πολιτικό σύστημα της ώρας ενημερώνεται αναλυτικά για όλα αυτά».

Στην απάντησή του, ο Πέτρος Τατούλης, είπε: «Έχουμε πει ότι αυτό τον κύριο δεν τον φοβόμαστε, θα είναι στρυμωγμένος στη γωνιά του, όπως έχει μάθει. Δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο. Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον αδερφό μου, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω κάνει ανάθεση σε κανέναν αδερφό μου. Ένας μεγάλος ψεύτης, λέει μεγάλα ψέματα για τα 45.000.000 ευρώ. Ένας εκδικητικός άνθρωπος βρίσκεται δυστυχώς στη θέση του Περιφερειάρχη. Ξέρετε ότι το μόνο που κάνει ο κ. Περιφερειάρχης είναι αναθέσεις στους δικούς του. Ποιος είναι ο εργολάβος που του έχει κάνει αναθέσεις; Ο εργολάβος από την Καλαμάτα έχει κοινή εταιρεία με τον γιό του; Έχει στήσει μια εργολαβία αναθέσεων με τρεις εταιρείες που τυγχάνει το εξής παράδοξο που είναι πάντα εμπλεκόμενες μεταξύ τους.»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button