Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Άγνωστες πτυχές της τραγωδίας στην Πάτρα: Σπαραγμός στο facebook για τους φοιτητές που σκοτώθηκαν! (PHOTOS)

Θρήνος στο facebook για τα τρία παιδιά που έχασαν την ζωή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητό τους, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στο παλιό λιμάνι της Πάτρας. Κανείς από τους φίλους τους δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση, καθώς ορισμένοι από αυτούς πριν από λίγες ώρες, διασκέδαζαν μαζί τους.

O 21χρονος Ανδρέας Αλέξης και η 23χρονη Ρεγγίνα που ήταν από την Πάτρα, ήταν ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην φοιτητική κοινότητα της πόλης, ενώ ο πρώτος εργαζόταν σε γνωστό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου. Θρήνος και στην Καλαμάτα για την 20χρονη φοιτήτρια Γεωργιάνα που ήταν και εκείνη στην παρέα των έξι ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook
Τα αναπάντητα ερωτήματα της τραγωδίας και το πόρισμα

Το πόρισμα του εμπειρογνώμονα και τις καταθέσεις του 24χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου και των άλλων δύο διασωθέντων επιβατών, περιμένουν οι αξιωματικοί του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, για να εξακριβώσουν τα αίτια της πτώσης του αυτοκινήτου στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο φοιτήτριες και ένα φοιτητής, ηλικίας 20 έως 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου, όσο και δύο άλλοι διασωθέντες δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσουν κατάθεση, διότι βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι αν έπαιξε ρόλο στη πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, λόγω της βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με μια εκδοχή ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δεν αποκλείεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν – όταν έχει «καιρό» η θάλασσα στο σημείο αυτό φτάνει στο ύψος της αποβάθρας – να μπερδεύτηκε και να θεώρησε πως επρόκειτο για προέκταση του δρόμου.

Το γεγονός ότι σε ένα ιδιαίτερα μικρό αυτοκίνητο– Hyundai Atos – επέβαιναν έξι άτομα, οδηγεί στο συμπέρασμα, πως για τον οδηγό, ανεξάρτητα του τι προκάλεσε την πτώση στη θάλασσα, οι όποιοι χειρισμοί ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, καθώς στα μπροστινά καθίσματα εικάζεται πως κάθισαν τρία άτομα, με το ένα από αυτά να κάθεται πάνω σε αυτόν που ήταν στη θέση του συνοδηγού.

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button