Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΊΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΊΣΑΡΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΎ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ

  Επειδή τις τελευταίες ώρες, παρατηρείται μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια οικειοποίησης του έργου του προαστιακού Λουτρακίου, από εκείνους που αντιδρούσαν τόσα χρόνια σθεναρά στην υλοποίηση του, η αλήθεια είναι μια και μοναδική!
 Το συγκεκριμένο έργο έφτασε στο σημερινό σημείο, χάρη στις άοκνες και χρονιές προσπάθειες της Πρωτοβουλίας των Πολιτών, των παραγωγικών φορέων και των μεγάλων αθλητικών σωματείων του τόπου μας, που είχαν ως μπροστάρη τον συμπολίτη μας με τα αλτρουιστικά αντανακλαστικά τον Δημήτρη Καραπατά και την μεγάλη περιφερειακή εφημερίδα μας  «Το Βήμα Λουτρακίου » που στήριζε όλη αυτή την μεγάλη και έντιμη προσπάθεια της κοινωνίας μας.
 Για αυτό τον λόγο, τόσο η εφημερίδα όσο και εγώ προσωπικά ως εκδότης, γίναμε αποδέκτες συκοφαντιών και λασπολογίας από αυτούς που είχαν σχηματίσει μία κλίκα κι αντιμάχονταν τα συμφέροντα του δήμου!
 Συγχαρητήρια λοιπόν στους χιλιάδες συνδημότες μας, τα αθλητικά σωματεία, τους φορείς του δήμου μας, τον Δημήτρη Καραπατά, τον εξαιρετικό αγωνίστη του ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Ρεππά, τον συγκοινωνιολόγο Γιώργο Νάθενα που εντελώς αφιλοκερδώς προσέφερε τις επιστημονικες του γνώσεις και όλους τους υπόλοιπους αφανείς αγωνιστές που στήριξαν, τον αγώνα του δήμου μας! Συγχαρητήρια και στον γραμματέα του υπουργείου υποδομών Θανάση Βούρδα που δεν ενέδωσε σε αυτούς που αντιδρούσαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και φυσικά αυτό, του πιστώνεται πολιτικά ! 
 Ειλικρινά είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος, που και εγώ από το δικό μου μετερίζι,  ήμουν μαζί τους και συνέβαλα σε αυτό το αποτέλεσμα!
Όλα τα υπόλοιπα είναι μεγαλόστομες δημαγωγίες για ιδιοτελείς σκοπούς…

Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 • 3ος Εθελοντικός Καθαρισμός στο Παλαιό Καλαμάκι Κορινθίας
 • Πιλοτικό πρόγραμμα Ανακύκλωσης με Διαλογή στην πηγή στο Καλαμάκι (πόρτα-πόρτα)
 • ΑΘΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2019 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
 • Η μάχη της Περαχώρας, ένα μνημειακό ανάγλυφο!! – Άθανος
 • Εορτασμός επετείου της Μάχης της Περαχώρας
 • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φωτιά στο Λουτράκι: Με προτεραιότητα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και τη διάσωση της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος
 • Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος επισκέφθηκε το Λουτράκι και τις πληγείσες περιοχές.
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com