Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Νέος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Εκλογές 2019
Λέγομαι Λάμπρου Γεώργιος  και είμαι από τον ΣΧΟΙΝΟ Κορινθίας γεννημένος 09/07/1991  είμαι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου Κιάτου στο Τμήμα Μηχανολογίας ασχολούμαι και είμαι εθελοντής Πυροσβέστης στην Εθελοντική ομάδα Πυροπροστασίας Λουτρακίου Περαχώρας καθώς αγαπάω  το περιβάλλον και όσο είναι εφικτό προσπαθούμε  εγώ και η ομάδα να κάνουμε ότι καλύτερο για να το κρατήσουμε πράσινο και σίγουρα θα θέλαμε να συμμετάσχουν και νέα μέλη. Επίσης από τον Μάρτιο του 2017 ανέλαβα πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Σχοινου όπου είμαι έως σήμερα. Είμαι ελαιοπαραγωγος αγρότης, δουλεύω επίσης   στην οικογενειακή επιχείρηση που έχουμε στον ΣΧΟΙΝΟ super Market. Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά σε ηλικία 23 ετών ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πισιων.
Η αλήθεια είναι ότι μου έγιναν πολλές προτάσεις από διάφορες παρατάξεις αλλά επέλεξα την Μαρία Πρωτοπαπά για την διαφορά, καθώς είναι γυναίκα γιατί  χρειαζόμαστε μια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, έχει την εμπειρία και έχει ένα ψηφοδέλτιο καινούργιο με καινούργια πρόσωπα από διάφορους χώρους με αξιόλογα προσόντα ο κάθε ένας , με θέληση, όρεξη, ιδέες.
Πιστεύω πολύ σε αυτόν το όραμα έχοντας όρεξη, φιλοδοξίες, πείσμα, και θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Λάμπρου Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακιου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με την Παράταση Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση
Μαρία Πρωτοπαπά
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button