Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Νέος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Εκλογές 2019
Λέγομαι Λάμπρου Γεώργιος  και είμαι από τον ΣΧΟΙΝΟ Κορινθίας γεννημένος 09/07/1991  είμαι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου Κιάτου στο Τμήμα Μηχανολογίας ασχολούμαι και είμαι εθελοντής Πυροσβέστης στην Εθελοντική ομάδα Πυροπροστασίας Λουτρακίου Περαχώρας καθώς αγαπάω  το περιβάλλον και όσο είναι εφικτό προσπαθούμε  εγώ και η ομάδα να κάνουμε ότι καλύτερο για να το κρατήσουμε πράσινο και σίγουρα θα θέλαμε να συμμετάσχουν και νέα μέλη. Επίσης από τον Μάρτιο του 2017 ανέλαβα πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Σχοινου όπου είμαι έως σήμερα. Είμαι ελαιοπαραγωγος αγρότης, δουλεύω επίσης   στην οικογενειακή επιχείρηση που έχουμε στον ΣΧΟΙΝΟ super Market. Το 2014 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά σε ηλικία 23 ετών ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Πισιων.
Η αλήθεια είναι ότι μου έγιναν πολλές προτάσεις από διάφορες παρατάξεις αλλά επέλεξα την Μαρία Πρωτοπαπά για την διαφορά, καθώς είναι γυναίκα γιατί  χρειαζόμαστε μια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, έχει την εμπειρία και έχει ένα ψηφοδέλτιο καινούργιο με καινούργια πρόσωπα από διάφορους χώρους με αξιόλογα προσόντα ο κάθε ένας , με θέληση, όρεξη, ιδέες.
Πιστεύω πολύ σε αυτόν το όραμα έχοντας όρεξη, φιλοδοξίες, πείσμα, και θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών των πολιτών και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Λάμπρου Γεώργιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λουτρακιου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων με την Παράταση Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση
Μαρία Πρωτοπαπά

Διαβάστε Περισσότερα

 • Τι αλλαγές φέρνει ο «Κλεισθένης» στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019
 • Σπύρος Γιαλοψός: Οι υποθέσεις του δήμου διέρχονται μια κρίσιμη περίοδο
 • Η Σταυρούλα Μεντή υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»
 • Μαρία Πρωτοπαππά: Συμβόλαια ηθικής μου εξόντωσης από τον κ.Γκιώνη
 • Σπύρος Γιαλοψός – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ»
 • Σιανούδης Ιωάννης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ώρα Για Δράση»
 • Απευθείας αναθέσεις Γκιώνη σε επιχειρηματία του φιλικού του περιβάλλοντος.
 • Ποιότητα και Δημόσια Διοίκηση
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com