Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Γιώργος Βλάχος – Είστε απατεώνας κύριε Λογοθέτη.

Απάντηση σε εξώδικο του Κώστα Λογοθέτη έδωσε ο εργολάβος Γιώργος Βλάχος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Με τους Πολίτες Μπροστά» και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης έστειλε σήμερα 16/5 εξώδικο στον Γιώργο Βλάχο με το οποίο τον καλούσε να απαντήσει εάν είναι ο ίδιος ένας από τους εργολάβους που αναφέρει ο κ.Κοντός.

Ο Γιώργος Βλάχος με επιστολή του απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτ, αναφορικά με τα όσα καταγγέλει ο κ. Κοντός.

«Για τα στοιχεία που αναφέρετε στην όχλησή σας δεν γνωρίζω κάτι…» απαντά χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βλάχος.

Όμως δεν μένει εκεί και συνεχίζει αναφέροντας ότι: «Για την προσωπικότητά σας έχω σταθερή άποψη πέντε (5) χρόνια τώρα, την οποία έχω εκφράσει επανειλημμένα ενώπιον Δικαστηρίου, σε συνέντευξη τύπου αλλά και ενώπιόν σας. Η άποψη καθορίζεται από μια και μόνο λέξη: «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κοντός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση» με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά είχε χθες 15/5, προειδοποιήσει με ηχηρές αποκαλύψεις καθώς, όπως ισχυρίζεται, έχει στα χέρια του «στοιχεία και αποδείξεις», τα οποία αποδεικνύουν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι σε προσωπικούς λογαριασμούς δύο Δημάρχων (τους οποίους κατονομάζει), «έχουν μπεί λεφτά από εργολάβους του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων…»!!! Ξεκαθάριζε δε, ότι αν οι δύο δήμαρχοι εντός 24 ωρών από τη δημοσίευσή του αυτή, δεν απαντήσουν «για ποιον λόγο κατατέθηκαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς χρήματα»  θα αναγκαστεί να δώσει Συνέντευξη Τύπου στα Κορινθιακά μέσα και να παραθέσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του.

Στην πρόκληση του Γιώργου Κοντού απάντησαν και οι δύο, κατονομαζόμενοι από τον ίδιο, Δήμαρχοι Κώστας Λογοθέτης και Γιώργος Γκιώνης προτρέποντας τον να προβεί άμεσα στην αποκάλυψη των στοιχείων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει.


Διαβάστε Περισσότερα

 • Συγχαρητήρια επιστολή
 • Γιώργος Βλάχος – Είστε απατεώνας κύριε Λογοθέτη.
 • Τι αλλαγές φέρνει ο «Κλεισθένης» στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019
 • Σπύρος Γιαλοψός: Οι υποθέσεις του δήμου διέρχονται μια κρίσιμη περίοδο
 • Η Σταυρούλα Μεντή υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας με τον συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»
 • Μαρία Πρωτοπαππά: Συμβόλαια ηθικής μου εξόντωσης από τον κ.Γκιώνη
 • Σπύρος Γιαλοψός – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ»
 • Σιανούδης Ιωάννης – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Ώρα Για Δράση»
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com