Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Χορηγία Ευθύνης της Motor Oil σε συλλόγους πυροπροστασίας του Λουτρακίου

 

Η MOTOR OIL, σταθερά προσηλωμένη στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της υποστήριξης του εθελοντισμού, αποδεικνύει για άλλη μια χρονιά τη δέσμευσή της προς την τοπική κοινωνία. Αυτή τη φορά, προσέφερε 1.000 λίτρα πετρέλαιο κίνησης στον Σύλλογο Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας, συμβάλλοντας σημαντικά στη διατήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας του συλλόγου.

Η προσφορά αυτή αποτελεί ένδειξη του κοινωνικού προσώπου της εταιρείας, η οποία, με συνέπεια, στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την εθελοντική δράση και την προστασία του περιβάλλοντος. Η δωρεά του καυσίμου θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου στην προστασία των δασών της περιοχής, διασφαλίζοντας ότι οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να επιχειρούν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι η ομάδα των Εθελοντών Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας ήταν παρούσα στις πυρκαγιές στη Στιμάγκα και στο Σοφικό Κορινθίας, καθώς και στη μεγάλη φωτιά στην Αττική. Ακόμα, δεν παραμέλησαν ούτε μία μέρα να είναι σε ετοιμότητα, εκτελώντας καθημερινές περιπολίες σε όλη την περιοχή του δήμου, στεκόμενοι ακούραστοι φρουροί των δασών μας…

 

Πηγή Σφεντόνα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button