Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Φρίκη στα Λιόσια. Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε αυλή σπιτιού…

 

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (31/5) στα Λιόσια καθώς οι Αστυνομικοί εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό και εξετάζεται αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας ηλικιωμένος άνδρας 82 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω σε στρώμα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού. Αυτοί που ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία ήταν οι γείτονες οι οποίοι ανησύχησαν από την έντονη δυσοσμία.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι Αστυνομικοί, αντίκρισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα και έναν 59χρονο άνδρα ο οποίος είναι ο γιος του θύματος. Σύμφωνα με όσα είπε στις Αρχές δεν είχε χρήματα να θάψει τον πατέρα του και έτσι αποφάσισε να τον κάψει.

Συνελήφθη ο γιος του θύματος
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο για παράβαση του νόμου περί οπλών καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα τσεκούρι κι ένα πριόνι και για μη αναγγελία θανάτου ενώ εξετάζεται αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο 59χρονος. Μάλιστα εντ’ός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο σημείο έσπευσε χθες ιατροδικαστής αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει πόρισμα και σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία προκειμένου να καθοριστεί η αιτία θανάτου του 82χρονου.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Από την Τρίτη είχε έντονη μυρωδιά»
«Τον παππού τον έβλεπα που έβαινε και καθάριζε. Ήταν περίπου 80-85 ετών και ο γιος γύρω στα 60-65. Υπήρχε έντονη μυρωδιά, από την Τρίτη. Είχαν τσακωμούς, είχε πει ο παππούς σε μια γειτόνισσα ότι ο γιος του τον βαράει. Ο γιος είναι καθηγητής, είναι σπουδαγμένος. Τους είχαν κατασχέσει το σπίτι και ήρθε  και ο ιδιοκτήτης και σε 2-3 μέρες θα του το παρέδινε», ανέφερε στην κάμερα της «Ζούγκλας» γείτονας του θύματος.

Πηγή Ζούγκλα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button