Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

«Φλέγεται» στους 43 βαθμούς και σήμερα η χώρα

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο
dog-353x221
«Φλέγεται» στους 43 βαθμούς και σήμερα η χώρα
προσθήκη στα αγαπημένα
Μπορεί η χθεσινή μέρα να κατέγραψε ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών με το θερμόμετρο να φτάνει τους 45,9 βαθμούς στην Κρήτη, η ζέστη όμως συνεχίζεται και σήμερα και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ο υδράργυρος να πιάνει τους 43 σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (Δείτε τον χάρτη εδώ)

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησος και Αττική είναι τα μέρη όπου το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει και 43 βαθμούς Κελσίου, ενώ 42 προβλέπονται στη Μακεδονία και τη Θράκη αλλά και τοπικά στις Κυκλάδες.

Θερμοκρασία στους 41 βαθμούς αναμένεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα αλλά και τη Θεσσαλονίκη ενώ σε λίγο καλύτερη μοίρα είναι το Ιόνιο και η Ήπειρος, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να σταματήσει στους 33 και τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αύριο το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει σημαντικά. Στα βόρεια αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία αναμένεται να καταγράψει σημαντική πτώση

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button