Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Το πρόγραμμα για το Loutraki Festival 2024

 

Το φετινό καλοκαίρι μας βρίσκει μαζί για 10η συνεχόμενη χρονιά!
Το Loutraki Festival συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι την πρώτη του δεκαετία.

Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική χρονιά με 5 εκδηλώσεις και 2 Φεστιβάλ μέσα στο Φεστιβάλ!

Το #BluesFestival διοργανώθηκε στο Λουτράκι από τοπικά συγκροτήματα και συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα μας για πρώτη φορά το 2016. Φέτος θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Καζίνο Λουτρακίου.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής #Opus κοσμεί τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα μας και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο Λουτράκι μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της κλασικής μουσικής. Το Σεπτέμβριο έρχονται στο Λουτράκι για masterclasses και συναυλίες μουσικής δωματίου (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί ξεχωριστά) οι διεθνούς φήμης κλαρινετίστες Nicola Baldeyrou και Σπύρος Μουρίκης, ο Τρομπετίστας της ΚΟΘ Σπύρος Λασκαρίδης, ο Yamaha Artist Στάθης Μαυρομάτης αλλά και οι καθηγητές της Φιλαρμονικής Λουτρακίου.

Τα καθιερωμένα live στην Καλαβρια και το Ypanema υποδέχονται τους ΝΤΟ Δίεση και την Παυλίνα Βουλγαράκη.

Στους Αγίους Θεοδώρους ο Λουτρακιώτης τραγουδοποιός Γιώργος Μίχας πλαισιώνεται από μουσικούς της περιοχής και συνεργάζεται με την Τζώρτζια Κεφαλά από τους Μπλε για μια μοναδική βραδιά στο Θέατρο Νότης Περγιάλης.

Το Θέατρο Σε Φόρμα παρουσιάζει το αριστούργημα του Άρθρουρ Μίλλερ, «Ήταν Όλοι τους Παιδιά μου» σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη στο Θέατρο Παντελής Ζερβός.

???? Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το Σεπτέμβριο με την πολυαναμενόμενη συναυλία Hollywood. Πρόκειται για τη δεύτερη συναυλία της τριλογίας της Filarmoniki Loutrakiou που ξεκίνησε με την παράσταση Cinecitta. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία μουσικά έργα, πολλά από αυτά σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, που έχουν επενδύσει τις σημαντικότερες ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.loutrakifestival.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@loutrakifestival.com.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button