Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Λουτρακίου

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ >> Γιάννης Πέτρου >> Μέσος

Αθλητική πορεία και ποδοσφαιρική εμπειρία:
Ο Γιάννης Πέτρου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Πανσολυγειακό μέχρι τα 16 του χρόνια. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στον ΑΟΚ Κέρκυρα Κ19 στη Super League 2, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησαν συμμετοχές στον ΑΣ Σαντορίνη 2020 στην Football League, στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στη Γ’ Εθνική, στον Πέλοπα Κιάτου στην Α’ ΕΠΣ Κορινθίας και πιο πρόσφατα στον ΠΑΣ Κόρινθος στη Γ’ Εθνική.

Διακρίσεις και αξιοσημείωτα γεγονότα:
Η κορυφαία διάκρισή του ως ποδοσφαιριστής ήταν όταν αγωνιζόταν στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα, η οποία δεν τον εμπιστευόταν λόγω ηλικίας. Το ματς αυτό ήταν καθοριστικό καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν είχε καμία ήττα στο πρωτάθλημα και είχε δεκαπλάσιο προϋπολογισμό. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 2000 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του. Ο ίδιος την αποκαλεί “Νέμεσις” και δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Οι αθλητικοί στόχοι του Γιάννη είναι να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί.
Μας περιγράφει, ότι ο ΑΟΛ είναι μια ομάδα που εμπνέει επαγγελματισμό, ενώ οραματίζεται μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις κατά την συμμετοχή του σ’ αυτόν.
Motto ή ρητό που τον εκφράζει είναι: Ταλέντο, τόλμη, τύχη!

Γιάννη καλώς ήρθες στον ΑΟΛ, Καλή Επιτυχία!

Ο Γιάννης φωτογραφίζεται με τον Αντιπρόεδρο του ΑΟΛ Ηλία Ανδρεόπουλο στο κτήριο της Δημοτικής Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου.

H κατασκευή της πραγματοποιήθηκε το 1921 και ολοκληρώθηκε με τη σημερινή της μορφή το 1934. Η δομή του επιβλητικού κυκλικού κτιρίου της Πηγής είναι απλή και λιτή.

Το εσωτερικό του κτιρίου της Πηγής κοσμείται με εντυπωσιακές ψηφιδωτές παραστάσεις, που φιλοτέχνησε ο Στέφανος Ξενόπουλος (1872/1873-1952), σε συνεργασία με τους μαθητές του. Τα ψηφιδωτά δημιουργήθηκαν το 1935-1936. Τα θέματα των παραστάσεων αντλούνται από την Αρχαία Ελληνική μυθολογία. Συγκεκριμένα, στις ψηφιδωτές παραστάσεις απεικονίζονται δύο Νηρηίδες (στην είσοδο και στην έξοδο), ο Χορός των Δρυάδων καθώς και η προσωποποίηση του θεού Ήλιου και της Νύχτας (στη θόλο).

#aol #aoloutraki #aoloutraki2024_2025 #visitloutraki

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button