Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το γαρ πολύ της θλίψεως… – Η απάντηση του loutrakiblog στο Δελτίο Τύπου του Δήμου

Αξιότιμοι,

Ως απάντηση του Δελτίου Τύπου που μας εστάλη, η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr, γνωστοποιεί ότι…

Ουδέποτε, δημοσιεύτηκε στο loutrakiblog.gr ανάρτηση (όπως ψευδώς αναφέρετε) του εν λόγω Δελτίου Τύπου. Συνεπώς, οι σκοπιμότητες που αναφέρετε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι φανερή η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων (στην καλύτερη περίπτωση) κατά του loutrakiblog.gr από την δική σας πλευρά. Παρακαλούμε, αν έχετε τις αποδείξεις για το αντίθετο όσων λέμε να μας τις προσκομίσετε, ώστε να τις δημοσιεύσουμε (ως οφείλουμε) και να καταφέρετε έτσι, ένα μεγάλο πλήγμα προς την αξιοπιστία μας. Σε αντίθετη περίπτωση, σας καλούμε να αποκαταστήσετε την αλήθεια άμεσα, επιφυλασσόμενοι και εμείς κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Σε ο,τι αφορά δε, τις όποιες απειλές σας, τις αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας επί του παρόντος.

Για τη δημοσίευση ενός σχολίου, το μόνο που είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε είναι αν είναι συκοφαντικό ή υβριστικό. Όχι την πηγή από την οποία προέρχεται, την οποία κανένα site στον κόσμο δεν μπορεί να ταυτοποιήσει, μιας και η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ελεύθερη για οποιονδήποτε και από οπουδήποτε. Συνεπώς, ο καθένας θα μπορούσε να στείλει ένα σχόλιο ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για Δελτίο Τύπου. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.

Πιθανώς, η ανάδειξη του loutrakiblog.gr σε πρώτο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στο Νομό Κορινθίας, με περισσότερους από 5.000 μοναδικούς επισκέπτες ημερησίως, ενοχλεί. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας…

Υ.Γ.1) Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από το προηγούμενο εξώδικο που μας στείλατε στο οποίο υπήρχε παραδοχή από την πλευρά σας ότι δώσατε 500 ευρώ για συνέντευξη σε τοπικό ΜΜΕ (που όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε να “κυκλοφορεί” στο διαδίκτυο). Όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας…

Υ.Γ.2: Καλό θα ήταν να μην στέκεστε στο σχόλιο αλλά στην ανάρτηση του κυρίου Καραβούλη που σας πληροφορεί ότι βάλατε επικοινωνιακό αυτογκόλ με τις κοινοποιήσεις σας για τις τσούχτρες στα social media.

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button