Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τις νόμιμες ενέργειες για την ανάκληση άδειας άντλησης νερού από εταιρεία αιτείται ο δικηγόρος Νίκος Λόης σύμφωνα και με απόφαση του ΔΣ.

 

Όπως σας είναι γνωστό ότι  έχω υποβάλλει αίτηση θεραπειας για την ανάκληση της απόφασης άδειας γεώτρησης για εμπορικούς σκοπούς  σε ιδιοκτησία της αιτουσας NUAWOUA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στο Λουτρακι στην θεση Λειβαδάκι,  σε ιδιόκτητο ακίνητό της, η οποία εκδόθηκε από Εσάς  κε ΓΓ, αφού πρώτα εμφιλοχωρησε πλάνη περί τα πραγματικά περιστατικά,  όσον αφορά την πραγματική κατάσταση του Υ.Ο.. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,  που ΔΕΝ σας γνωστοποίησε η μελέτη της αιτουσας, το έγγραφο  του ΕΑΓΜΕ και το έγγραφο της Διευθυνσης Υδατων της Περιφέρειας Αττικής,  και σας απέκρυψαν  την πραγματικοτητα οτι δηλαδή ήταν και είναι ο Υδροφορος Οριζοντας Λουτρακίου, σε πτωτικη στάθμη  και υπεραντλοτνται και τα αποθέματά του, αν και γνωριζαν  ότι προϋπήρχε, και υπήρχε  πράγματι  , κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας, όπως αποδεικνύεται από την μελέτη του 3024 που υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο του  2924 στον Γενικο Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και αυτος εξεδωσε απόφαση,  η οποια τυπικα εληξε την 29.3.2024, ομως ακόμα γίνονται τα εργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα  για να μπορούν να έχουν οι δημοτες και οι κάτοικοι και επισκέπτες νερό να πιουν.

Επειδή,  και ο Δήμος μας  σας ζητα να ανακληθεί  η αποφαση που λανθασμένα ,πάρα τον Νόμο εκδοσατε και  μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί  η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ , όπως προκύπτει  από την προσκομιζομενη και επικαλούμενη απόφαση με αρ. 125/2024 του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Περαχωρας Αγιων Θεοδωρων,  για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μας .
Ζητάμε, να κάνετε  δεκτή την αιτησή  μου αυτή.
Να συσχετίσετε την απόφαση με όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία επικαλούμαι  και τα οποια σας έχω αποστείλει , μαζί με την αίτηση θεραπειας  που έχω καταθέσει  και να κάνετε αυτήν δεκτή  και να ανακαλεσετε την αδεια γεωτρησης που δώσατε  στην αιτουσα με την επωνυμία,NU AQOUA AE…
Λουτρακι 13.8.2024
Ο Αιτων
Νικόλαος Γ.  Λόης
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button