Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Την έντυσαν Πριγκίπισσα και της Οργάνωσαν τα πιο Απίστευτα Γενέθλια! Ο λόγος; Θα σας κάνει να Δακρύσετε…

Η 5χρονη Lila May Schow από το Όρεγκον δίνει τη μάχη της εδώ και τρία χρόνια με ένα νευροβλάστωμα, μία μορφή παιδικού καρκίνου που επιτίθεται στο συμπαθητικό νευρικό σύστημα, το οποίο βρίσκεται πλέον στο τέταρτο στάδιο.

……*** Τα συμπτώματα της νευροβλάστωμα , ενός καρκίνου του νευρικού ιστού που εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε παιδιά μικρότερα των 5 ετών , κυμαίνεται από σακούλες γύρω από τα μάτια σε διάρροια , ανάλογα με το πού όγκοι έχουν σχηματιστεί — με το κοιλιά και το στήθος είναι συχνές περιοχές . Τα ποσοστά επιβίωσης μεταξύ των παιδιών εξαρτάται από το στάδιο του καρκίνου και τη βαθμολογία του κινδύνου .

1

Σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό KOIN, το μικρό κορίτσι σταμάτησε πρόσφατα να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της πως το σωματάκι της δεν ήταν πια αρκετά δυνατό για να τις αντέξει και τους έδωσαν προσδόκιμο ζωής ως τον Νοέμβριο.

Οι γονείς της αποφάσισαν πως ήθελαν να οργανώσουν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για τα γενέθλιά της, φοβούμενοι πως θα ήταν και τα τελευταία της πολυαγαπημένης κόρης τους.

2

3

Άνοιξαν λοιπόν ένα γκρουπ στο Facebook όπου συγκέντρωσαν δωρεές από την τοπική κοινωνία, καταστήματα και κατοίκους, και το γενέθλιο υπερ-πάρτι έγινε πραγματικότητα. Όλοι μαζεύτηκαν στη μεγάλη αυτή γιορτή της Lila, στις 31 Ιουλίου.

4

5

Τα γενέθλιά της έγιναν στο κατάστημα μιας τοπικής τράπεζας και συνδύαζαν επίσης τελετή αποφοίτησης και γαμήλια τελετή, στιγμές τις οποίες οι γονείς της επιθυμούσαν η ίδια να κατάφερνε να ζήσει.

6

Τα πάντα προήλθαν από δωρεές από όλη τη χώρα. Στη γιορτή παρευρέθηκαν και οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ!

7

8

9

Η μικρούλα ασθενής χόρεψε με τον κατασυγκινημένο πατέρα της και μοιράστηκε με την οικογένειά της και τον κόσμο αυτές τις στιγμές.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους της χάρισαν αυτό το δώρο και το λαμπρό της χαμόγελο.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button