Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τελικά ποιος έδωσε την λύση ρε παιδιά;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου, που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, και η επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Μαρία Πρωτοπαππά, ενεπλάκησαν σε μια έντονη λογομαχία που άφησε τους πολίτες με αίσθημα απογοήτευσης.

Η διαμάχη περιστράφηκε γύρω από την “λύση” που δόθηκε στο πρόβλημα των κατοίκων του Καλαμακίου μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο και την κατεδάφιση της γέφυρας κοντά στον Ισθμό.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, άνοιξε τη συζήτηση με την κατηγορία ότι η συγκοινωνιακή μελέτη που παρουσίασε ο κύριος Σακελλάρης είχε κλαπεί από τις υπηρεσίες του Δήμου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Γραφτήκανε τόσα για αυτή τη μελέτη που παρουσίασε ο κύριος Σακελλάρης. Θέλω να το μαζέψω λίγο γιατί το θεωρώ ντροπή. Ο κύριος Σακελλάρης, έκανε μια συγκοινωνιακή μελέτη και την παρουσίασε… Μάλιστα. Αυτή η μελέτη κλάπηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου. Όπως το ακούτε! Αυτή η μελέτη που έχετε παρουσιάσει εσείς, κλάπηκε από την Τεχνική Υπηρεσία. Θέλετε να το προχωρήσουμε με Νομικές διαδικασίες;”.

Η Μαρία Πρωτοπαππά, απαντώντας στις κατηγορίες του Δημάρχου, τον ρώτησε αν τον ενοχλεί που η αντιπολίτευση βρήκε τη λύση.

Στην αντεπίθεση, ο Γιώργος Γκιώνης τόνισε:

“Εσείς δεν έχετε ούτε τον τρόπο ούτε τη γνωριμία ούτε την εξουσιοδότηση να πάτε να μιλήσετε ούτε με την Ολυμπία Οδό, ούτε με Υπουργούς, ούτε με κανέναν. Εγώ προσπαθούσα από την πρώτη στιγμή να βρεθεί τρόπος να διευκολυνθούν όλοι οι κάτοικοι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το επίπεδο της σκέψης. Εμείς δώσαμε τη μελέτη αυτή στα χέρια των ανθρώπων της Ολυμπίας Οδού, το πρωί της Δευτέρας, με σκοπό να διερευνηθεί αν μπορεί να πραγματοποιηθεί ή όχι. Και λίγες ημέρες αργότερα, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Ταχιάος έδωσε εντολή να κατασκευαστούν οι δύο προσωρινές ράμπες πρόσβασης”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

 

Πηγή σφεντόνα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button