Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «ΙΒΥΚΟΥ» ΣΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ- «ΧΟΡΟΑΡΜΕΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ»…

 

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «ΙΒΥΚΟΥ» ΣΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ- «ΧΟΡΟΑΡΜΕΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ»

 Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών – «Ο Ίβυκος» είχε την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών με τίτλο «Χοροαρμενίσματα στην Αντίπαρο», το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τη συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αντιπάρου, του Δήμου Αντιπάρου και του Κέντρου Χορού Τρικάλων, στις 25 & 26 Μαΐου, στην Αγία Μαρίνα της πανέμορφης Αντιπάρου.

▪️ Σε μια πανδαισία χορών, τραγουδιών και παραδοσιακών ενδυμασιών 19 χορευτικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, ο Ίβυκος συμμετείχε τη 2η ημέρα του φεστιβάλ, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, κατά την οποία το τμήμα Κυριών κέρδισε τις εντυπώσεις του πολυπληθούς κοινού, παρουσιάζοντας με περίσσιο κέφι χορούς και τραγούδια της ευρύτερης περιοχής Λουτρακίου & Περαχώρας Κορινθίας.

▪️ Η αποστολή του Ίβυκου συνδύασε τη συμμετοχή στο φεστιβάλ με διήμερη διαμονή στην Αντίπαρο και μονοήμερη επίσκεψη την Πάρο και περιηγήθηκε στα πανέμορφα κυκλαδίτικα καλντερίμια τους. Είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, το φημισμένο Σπήλαιο της Αντιπάρου και την εντυπωσιακή Παναγία την Εκατονταπυλιανή της Πάρου.

▪️ Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την υπέροχη φιλοξενία τους συνδιοργανωτές.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button