Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Ρομαντικές στιγμές στη Μύκονο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή…

Ρομαντικές στιγμές στη Μύκονο για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τη Μύκονο να αποτελεί – για ακόμη μια χρονιά – την κορυφαία επιλογή τους.

 

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό μπαρ του νησιού, όπου δεν έλειψαν οι χοροί και οι ξέγνοιαστες στιγμές. Οι κάμερες των κινητών κατέγραψαν τον ηθοποιό σε έντονους ρυθμούς, ενώ στο πλευρό του η τραγουδίστρια φαινόταν να διασκεδάζει με την ψυχή της.

 

Σε ένα από τα βίντεο, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να χορεύει πάνω από την καρέκλα της Δέσποινας Βανδή, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της. Στη συνέχεια, η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να χορεύει με ενθουσιασμό υπό τους ήχους τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού.

 

Το βράδυ της Δευτέρας, 9 Ιουνίου, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά στο νησί των ανέμων, απολαμβάνοντας τη νυχτερινή ζωή, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

 

 

 

Πηγή D news

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button