Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Πνιγμοί λουόμενων στο Πόρτο Ράφτη, τη Σάμο και το Ναύπλιο

Τρεις ακόμη θάνατοι λουόμενων μεγάλης ηλικίας από πνιγμό καταγράφηκαν σήμερα στο Πόρτο Ράφτη, τη Σάμο και το Ναύπλιο.

Αναλυτικότερα τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μαρκόπουλου, ότι μία 77χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη. Η 77χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σάμου, ότι ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «Κοκκάρι» ν. Σάμου. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο της Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τέλος τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου, ότι ένας 87χρονος ημεδαπός, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Βιβαρίου. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδος – Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

 

Πηγή: Zoygla

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button