Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Παρέμβαση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη φονική φωτιά στην Δ. Κορινθία

🔺 Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας. Το αίτημα κατατέθηκε με αφορμή τις εκτεταμένες καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές της φετινής αντιπυρικής περιόδου, με πιο πρόσφατη αυτή στην Κορινθία, τη μηδενική πρόληψη και θωράκιση της χώρας και την ελλιπή αποκατάσταση των υποδομών και στήριξη των πληγέντων.

🔺 Επιπλέον, με αφορμή τη φονική πυρκαγιά της Δυτικής Κορινθίας, καταθέσαμε Ερώτηση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με την Popi Tsapanidou και συνυπογραφή 17 ακόμα Βουλευτών, για την παντελή απουσία σχεδίου αντιμετώπισης – ακόμα και το φθινόπωρο – άλλα και για το θλιβερό γεγονός ότι, μετά από κάθε καταστροφή, προτεραιότητα της Κυβέρνησης παραμένει η επικοινωνιακή διαχείριση της εικόνας της.

‼️ Καλούμε την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό, να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τον χρόνο της αίτησης αλλά και της παροχής συνδρομής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας για την φωτιά στην Κορινθία.

👇Διαβάστε αναλυτικά την Ερώτηση στο παρακάτω link👇

Η φονική πυρκαγιά στην Κορινθία επιβεβαιώνει την απουσία σχεδίου αντιμετώπισης. Προτεραιότητα της Κυβέρνησης η επικοινωνιακή διαχείριση της εικόνας της.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button