Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Πριν λίγες μέρες αφιερώσαμε ένα πρωτοσέλιδο άρθρο στον φίλο συμπολίτη μας Βασίλη Μπαλάφα που ορκίστηκε σε μεταπτυχιακό τίτλο του σχετικό με την αυτοδιοίκηση.

Σήμερα έχουμε τη  ιδιαίτερα χαρά να αφιερώσουμε ένα ακόμα πρωτοσέλιδο αυτή την φορά στον φίλο συμπολίτη μας τον γιατρό Τάσο Γκιολή που σήμερα ορκίστηκε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας αποκτώντας τον δεύτερο μεταπτυχιακό του τίτλο  με ειδίκευση στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Και στην σημερινή περίπτωση μιλάμε για ένα δικό μας παιδί έναν νέο επιστήμονα που «μάτωσε» για να σπουδάσει και να φτάσει εδώ που έφτασε.

Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.

Δικαιολογημένα ο Τάσος Γκιολής μας δήλωσε ότι αφιερώνει το Πτυχίο του αυτό στον αείμνηστο πατέρα του τον ψαρά , που του λείπει πολύ.

Άλλωστε τον συμπαθέστατο γιατρό στην ευρύτερη περιοχή οι συμπολίτες του που τον λατρεύουν κυριολεκτικά τον ξέρουν ως «τον γιό του ψαρά»

Ταπεινή καταγωγή για την οποία όμως ο Τάσος είναι ιδιαίτερα υπερήφανος και καμαρώνει γι αυτή την καταγωγή του

Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.

 

Αλλά και στην Κορινθία γενικότερα ο Τάσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και όλοι τον αναγνωρίζουν ως τον καλό Σαμαρείτη» γιατρό , τον γιατρό που πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος είναι κοντά στους ανήμπορους και αναξιοπαθούντες.

Ο Τάσος Γκιολής ανήκει επίσης στην ομάδα εθελοντών γιατρών στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Να τονίσουμε ότι ο πρώτος μεταπτυχιακός τίτλος  του γιατρού των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι «Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών»

Και από την sfedona.gr και τον Λάκη Γιαννιδάκη προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον φίλο γιατρό Τάσο Γκιολή για τον οποίον είμαστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του όσους μεταπτυχιακούς τίτλους κι αν αποκτήσει , και γενικότερα με όσα πράγματα ασχοληθεί στην ζωή του.

Φωτογραφία του χρήστη sfedona.gr.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button