Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο “άγνωστος” Σινάτρα μέσα από αδημοσίευτες φωτογραφίες

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού μουσικού και αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες του σε προσωπικές στιγμές, από την εφηβική ηλικία του και τη μουσική του καριέρα.

Στις φωτογραφίες περιλαμβάνεται μία με τον Σινάτρα, στις αρχές της εφηβείας του με επτά φίλους στην πισίνα του Palisades Park, στο Νιού Τζέρσεϊ. Ο τραγουδιστής ήταν ο μόνος που είχε κάρτα για την πισίνα κι έτσι έμπαινε μέσα και την έδινε μέσα από το φράκτη στους φίλους του για να μπουν κι αυτοί. Το κόλπο λειτουργούσε μέχρι την ημέρα που ο συνοδός τους έπιασε και έκανε τον Σινάτρα τόπι στο ξύλο. Οπως είχε πει ο ίδιος «Εντάξει, ήταν άσχημο, αλλά κάτι άλλο με πόνεσε περισσότερο. Τόσες φορές τους έβαλα κρυφά στην πισίνα και όταν συνέβη αυτό δεν ήρθε κανείς τους να με βοηθήσει»

Πολλές από τις φωτογραφίες είναι εντελώς αυθόρμητες, τραβηγμένες από φίλους ή την οικογένεια, αλλά ο Σινάτρα ξεχωρίζει σε όλες με τη λάμψη του σταρ. Η κόρη του Τίνα είχε πει: «Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω για τον μπαμπά μου με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι ποτέ δεν είχε μία κακή φωτογραφία. Ήταν τα υπέροχα μάτια του; Ή μήπως ήταν τα ολόλευκα δόντια και το ζεστό χαμόγελο του που τον έκαναν ελκυστικό; Προσωπικά νομίζω ότι ήταν απλά υπέροχος»

Ο Σινάτρα πέθανε στις 14 Μαΐου του 1998, αλλά όπως ανέφερε η άλλη κόρη του Νάνσι: «Για μένα, και εκατομμύρια άλλους, ποτέ δεν μας άφησε και ποτέ δεν θα το κάνει»

Το φωτογραφικό άλμπουμ «Sinatra 100» με τις σπάνιες φωτογραφίες του τραγουδιστή θρύλου, που υπογράφει ο Σαρλς Πινιόν θα παρουσιαστεί σε μία εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει την 100η επέτειο από τη γέννηση του, που διοργανώνεται από τις κόρες του Νάνσι και Τίνα Σινάτρα.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button