Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Νέα μεταγραφή για τον ΑΟ Λουτρακίου

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ>> Μιχάλης Καλογερόπουλος

🔸️Αθλητική πορεία και ποδοσφαιρική εμπειρία:
Ο Μιχάλης Καλογερόπουλος, ένας παίκτης με έντονο πάθος και αφοσίωση, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στα γήπεδα της ΑΕ Σπάρτης, όπου έδειξε από νεαρή ηλικία τη δυναμική του. Στα 17 του, έκανε το επόμενο βήμα στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννη για τη σεζόν 2019-2020, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με το ταλέντο και τη δουλειά του. Όμως, η πραγματική του απογείωση ήρθε όταν εντάχθηκε στον ΑΟ Χαϊδαρίου, από τα 18 μέχρι τα 21 του χρόνια.

Εκεί, δεν ήταν απλώς ένας παίκτης της ομάδας, αλλά ένας αναπόσπαστος κρίκος στην αλυσίδα των επιτυχιών της. Με τη συμμετοχή του, η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

🔸️Η διαρκής του βελτίωση τον καθιέρωσαν σε υψηλό επίπεδο, κάνοντάς τον ένα λαμπρό παράδειγμα ομαδικής επιτυχίας και προσωπικής ανέλιξης.

📸Ο Μιχάλης φωτογραφίζεται με τον Χαράλαμπο Μαρινάκη, Υπεύθυνο Εγκαταστάσεων του ΑΟΛ στο Θέατρο “Παντελής Ζερβός” το οποίο αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό χώρο της περιοχής μας. Το θέατρο φιλοξενεί πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button