Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π.ΠΕΤΡΙΤΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Φίλες και Φίλοι Κορίνθιοι

Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφιος Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….

Η  συμμετοχή μου  στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, που από τα φοιτητικά μου ακόμα χρόνια, ανιδιοτελώς  υπηρετώ, αποτελεί για μένα  ιδιαίτερη τιμή και μάλιστα όταν αυτή μου αποδίδεται από τον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  τον άοκνο αυτόν εργάτη της μεγάλης  Δημοκρατικής – Φιλελεύθερης  Παράταξης.
Είναι γνωστό ότι οι εκλογές αυτές διεξάγονται με λίστα, χωρίς  δηλαδή σταυρό προτίμησης στους υποψηφίους βουλευτές και η θέση μου στο ψηφοδέλτιο, καθαρά τιμητική, δεν μου δίνει την δυνατότητα εκλογής .
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει ως απλός στρατιώτης για μια ακόμα φορά, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη νίκη της παράταξης, νίκη στην οποία  προσβλέπουν σχεδόν όλοι οι Έλληνες, καθώς όλοι ξέρουν καλά  ότι, στα δύσκολα ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει την ικανότητα να δώσει σωστές και σωτήριες λύσεις .

Αναμφίβολα η υποψηφιότητα μου  στις εκλογές αυτές σηματοδοτεί δύο σημαντικά πράγματα :
α. Την αναγνώριση από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της πορείας μου, στα πολιτικά δρώμενα του νομού για σχεδόν 15 χρόνια και
β. Την εμπιστοσύνη της νέας ηγεσίας της μεγάλης μας παράταξης, σε πρόσωπα που έχουν διάθεση ανιδιοτελούς  προσφοράς, που δεν προέρχονται από πολιτικά « τζάκια », αλλά έχουν μια σημαντική δημιουργική παρουσία στο χώρο της εργασίας  τους και της συμμετοχής τους   στα κοινά .

Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες και το διακύβευμα του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελλάδος τόσο  σημαντικό που δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε να το επαναδιαχειριστεί η απελθούσα τώρα κυβέρνηση .
Μια κυβέρνηση, που  αποτέλεσε  την κρυφή ελπίδα του Ελληνικού λαού για έξοδο από την κρίση,  αφού παρίστανε τον
« από μηχανής θεό» και υφάρπαξε με τον τρόπο αυτό την ψήφο των Ελλήνων πολιτών .
Δυστυχώς όμως, μετά από  επτά μήνες διακυβέρνησης, οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες, όπως όλες όσες στηρίζονται στο ψέμα και στην δημαγωγία, με αποτέλεσμα τη δραματική κατάσταση που όλοι βιώνουμε.

Θα μπορούσε κάποιος να απαριθμήσει πολλά για τα « έργα και τις ημέρες » της απελθούσης κυβέρνησης  αυτό το επτάμηνο, όπου είχαμε «  θεωρίες» αντί έργων, ατέρμονους βερμπαλισμούς αντί ουσιαστικών συζητήσεων και ανάληψη δράσης, από  κυβερνητικούς  βουλευτές και υπουργούς που όλες τις ώρες, σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ « στοχάζονταν »  ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη, αυτοί οι « πρωτοπόροι » του σύγχρονου Διαφωτισμού !
Αν τα λέγανε και δεν το πιστεύανε είναι  ψεύτες, αν όμως το  πιστεύανε είναι  επικίνδυνοι.  Τι από τα δύο να διαλέξουμε ;
Το ζητούμενο σήμερα όμως δεν έχει να κάνει με το χθες, ούτε  με το ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα το τρίτο μνημόνιο.
Η ουσιαστική πρόκληση είναι ποιος θέλει και  ποιος  πραγματικά μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας .
Η πραγματικότητα, δυστυχώς ,απέδειξε περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αυτά τα εχέγγυα .
Την στιγμή που η Πατρίδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αυτοί περί  άλλων τυρβάζουν !

Ωστόσο για μας στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι απόλυτα ξεκάθαρο  ότι η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας  αποτελεί μονόδρομο.

Άλλωστε  η θέση μας στην Ευρωπαϊκή ένωση και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης είναι επιβεβλημένη, όχι  μόνο για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους, αλλά  πρωτίστως για λόγους  εθνικής ασφαλείας, όπως  πολύ εύστοχα  επεσήμανε  στο διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό και  ο πρόεδρος της καρδιά μας Κώστας Καραμανλής .

Φίλες  και Φίλοι Κορίνθιοι

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,   πρέπει να αποτελέσουν το τέλος αυτής της επιζήμιας για τον τόπο διακυβέρνησης, πρέπει κοιτάζοντας πίσω, να διδαχθούμε από τα σφάλματα μας  και να επιδιώξουμε με συστράτευση και συνεργασία  όλων  των υγιών δυνάμεων  να ξαναχτίσουμε την  πατρίδα μας .
Επιβάλλεται την επαύριον  των εκλογών   όλοι οι  νεοεκλεγέντες   βουλευτές,  οι  υπουργοί   και όλα τα κυβερνητικά στελέχη  να εργαστούν άοκνα,   για την εφαρμογή του  νέου εθνικού μας προγράμματος, των μεγάλων αλλαγών πέρα και πάνω από το μνημόνιο, με σκοπό την Ανάπτυξη και την Κοινωνική συνοχή .
Οι εκλογές αυτές όμως θα πρέπει να αναδείξουν και στην Ευρώπη, τον  κυρίαρχο ρόλο της Ελλάδος, με μια πολιτική
εκ μέρους μας,  η οποία  δεν θα δίνει τροφή για σχόλια και επικρίσεις από τους ξένους εταίρους .
Η ιστορία της Ευρώπης  έχει τις ρίζες της στην Ελλάδα και αυτό δεν μπορεί να διαγραφεί  ποτέ .
Οι αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, του Χριστιανικού Ιδεώδους  με τις οποίες εδραιώθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα,  έχουν θεμέλιο λίθο  την πατρίδα μας  πράγμα για το οποίο είμαστε υπερήφανοι .

Σας καλώ την Κυριακή στις  20 Σεπτεμβρίου να στηρίξετε  την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,την μόνη  παράταξη που έχει  ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό, την παράταξη που ίδρυσε ο  Κωνσταντίνος Καραμανλής, που μας οδήγησε παρά τις αντιδράσεις της τότε αντιπολίτευσης, στην μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης, την παράταξη που επανέφερε  την Δημοκρατία στην Πατρίδα μας, την παράταξη που  είναι σταθερή στις πατρογονικές αξίες της φυλής μας .

Ναι έγιναν και λάθη,  μόνο αυτός  που δεν πράττει τίποτα δεν κάνει λάθη, μα μπορούμε να τα διορθώσουμε και  με την απαραίτητη πολιτική σταθερότητα που μόνο η
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να διασφαλίσει, να οδηγήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,  με σιγουριά και  στέρεα βήματα.
Το οφείλουμε  στην Πατρίδα μας, το αξίζουν οι μελλοντικές  γενιές .

ΛΟΥΤΡΑΚΙ
10-9-2015

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button