Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Με χειροπέδες στον εισαγγελέα οι δράστες που εισέβαλαν με λοστούς και ξύλα σε σπίτι στην Ξυλοκέριζα

 

Οι τέσσερις δράστες που εισέβαλαν σε σπίτι στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας με ξύλα και λοστούς, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και διενεργηθείσα προανάκριση, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων και ταυτοποίησαν τους τέσσερις δράστες και τους συνέλαβαν.

Με απίστευτο θράσος τέσσερις Ρομά επιτέθηκαν σε οικογένεια στην Κόρινθο τα ξημερώματα. Με φτυάρια, ξύλα και λοστούς έσπασαν τα παράθυρα για να μπουν στο σπίτι ενώ μέσα βρισκόταν το ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά του. Μάλιστα η οικογένεια κατέγραψε καρέ καρέ την έφοδο των Ρομά.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία πενταμελής οικογένεια τουριστών στην Κορινθία τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν θρασύτατοι ληστές έσπασαν το παράθυρο υπνοδωματίου, όπου διέμεναν και προσπάθησαν να εισβάλουν στο εσωτερικό της.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ληστές προσέγγισαν το σπίτι λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ένας 46χρονος από τη Γερμανία προσπάθησε με κάθε τρόπο να τους αποτρέψει, την ώρα που ο ένας ανήλικος γιος του απαθανάτισε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό του.

 

 

 

 

Πηγή korinthos TV

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button