Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

«Μαύρη νύχτα» στον ΔΟΛ: Και για ξέπλυμα 45 εκ. ευρώ δίωξη του Σ.Ψυχάρη

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Σταύρου Ψυχάρη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Αυτή τη φορά ο εκδότης είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και η δίωξη αφορά το ποσό των 45 εκατομμυρίων  ευρώ.

Η υπόθεση αφορά «τρύπα» περίπου 45 εκατ. ευρώ η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη που διενήργησε το ΚΕΦΟΜΕΠ από το 2000 και μετά όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε μαζί με το πόρισμα που συντάχθηκε μετά το τέλος της έρευνας από τις φορολογικές αρχές διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία όπου ο εκδότης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος.

 

Την υπόθεση θα χειριστεί ανακριτής.

Μετά και την τελευταία αυτή εξέλιξη σφίγγει ακόμη περισσότερο ο κλοιός για τον δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη, οι εργαζόμενοι του οποίου πραγματοποιούν και σήμερα απεργία, διεκδικώντας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Ο ΔΟΛ, το ισχυρότερο συγκρότημα της χώρας, βρίσκεται σε δίνη, με δεσμευμένους τους εταιρικούς του λογαριασμούς και με ανοικτό το ενδεχόμενο να περάσει υπό τον έλεγχο των τραπεζών.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button